چقدر پستای تالار وحشت سرگرمکنندهن
ALIREZA_R
آره اینم بخشیشه
روز اخره نه؟
《به نام خالق ترس》

سلام به همه کاربران عزیز انجمن.
در خدمتتون هستیم با یک مسابقه که نه فقط نیاز به بازیکن بلکه نیاز به کارآگاه در دل یک قصر داره.
قطعاً توی فضای مجازی چیزی با عنوان پرونده قتل دیدید، حالا قراره یک پرونده قتل در اختیارتون قرار بگیره که حلش کنین.
در یک مهمونی سلطنتی خبر کشته شدن یک شاهزاده و یک سفیر پخش میشه و قصر رو در بهت و نگرانی فرو میبره.
قاتل قطعاً بین مهمونها مخفی شده اما جوری نقش بازی میکنه که پیدا کردنش سخته برای همین هم به شما نیاز داریم!
به عنوان کارآگاه در دل قصر که قاتل رو پیدا کنید و به این ماجرا خاتمه...

سلام به همه کاربران عزیز انجمن.
در خدمتتون هستیم با یک مسابقه که نه فقط نیاز به بازیکن بلکه نیاز به کارآگاه در دل یک قصر داره.
قطعاً توی فضای مجازی چیزی با عنوان پرونده قتل دیدید، حالا قراره یک پرونده قتل در اختیارتون قرار بگیره که حلش کنین.
در یک مهمونی سلطنتی خبر کشته شدن یک شاهزاده و یک سفیر پخش میشه و قصر رو در بهت و نگرانی فرو میبره.
قاتل قطعاً بین مهمونها مخفی شده اما جوری نقش بازی میکنه که پیدا کردنش سخته برای همین هم به شما نیاز داریم!
به عنوان کارآگاه در دل قصر که قاتل رو پیدا کنید و به این ماجرا خاتمه...
- Ftm.gh
- پاسخها 37
- تالار مسابقات وحشت
اهم و اوهوم و اهایوم
یه دوستی داشتم اسمش پفک نمکی بود
بعد اونم مشهد بود
چند سالیه ازش خبر ندارم اخه شمارهاشو گم کردم
اتفاقا اونم اسمش فاطمه بود و همسن تو
بعد اونم مشهد بود
چند سالیه ازش خبر ندارم اخه شمارهاشو گم کردم
اتفاقا اونم اسمش فاطمه بود و همسن تو
چپ چپ نگا نکن مجبور شدم از طاها یچیزایی بنویسم 

Ftm.gh
از حرفات حق عمیقی میچکه
ولی خب.... این روی نویسنده تبار توی ژانر جنایی تحت هر شرایطی بیرون میزنه چه بخوای چه نخوای باید عده زیادی کاراکتر فرعی و چند کاراکتر مهم تر رو بکشی و از کشتنشون کیف کنی
ویروس نویسندگی؟!
ممنون که خودم، خودت و همه همکارامون رو غیر مستقیم به زامبی تشبیه کردی
ولی خب.... این روی نویسنده تبار توی ژانر جنایی تحت هر شرایطی بیرون میزنه چه بخوای چه نخوای باید عده زیادی کاراکتر فرعی و چند کاراکتر مهم تر رو بکشی و از کشتنشون کیف کنی

ویروس نویسندگی؟!
تمامیم

*اون فیلما و بازیها همهشون ممنوعه اعلام شدن شاید همین نکته باعث شده سرگرم کننده به نظر برسن

واکنشها[ی پسندها] ALIREZA_R