- ارسالیها
- 7,916
- پسندها
- 55,431
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 56
- نویسنده موضوع
- مدیرکل
به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم از شهرستان جم، هومن افاضلی پس از تساوی یک-یک تیم فوتبال پارس جنوبی جم مقابل گلگهر سیرجان گفت: بازی دشواری داشتیم و از بازیکنانم تشکر میکنم. بازی مقابل حریفی که تلاش میکند تخریبی بازی کند و کاستیهای امکانات فنی خود را با بازی فیزیکی جبران کند، سخت است. 7،6 بازیکن ما در رختکن آسیبدیدگی دارند که این نشان میدهد حریف فیزیکی بازی میکرد.
وی با انتقاد از قضاوت داور مسابقه گفت: از تیم داوری خیلی گلایه دارم. داور موظف است که از فوتبال دفاع کند. وقتی یک تیم تلاش میکند فوتبال بازی کند، تیم مقابل با خطاهای زیاد میخواهد رقیبش را متوقف کند. اگر داور دو کارت به بازیکنان حریف نشان میداد و بازی را مدیریت کند، شکل مسابقه اینگونه نمیشد. گل تیم گلگهر قطعاً آفساید...
وی با انتقاد از قضاوت داور مسابقه گفت: از تیم داوری خیلی گلایه دارم. داور موظف است که از فوتبال دفاع کند. وقتی یک تیم تلاش میکند فوتبال بازی کند، تیم مقابل با خطاهای زیاد میخواهد رقیبش را متوقف کند. اگر داور دو کارت به بازیکنان حریف نشان میداد و بازی را مدیریت کند، شکل مسابقه اینگونه نمیشد. گل تیم گلگهر قطعاً آفساید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.