- ارسالیها
- 40
- پسندها
- 32
- امتیازها
- 53
- نویسنده موضوع
سایت رسمی مسابقات لیگ برتر انگلیس، گل علیرضا جهانبخش به چلسی را به عنوان بهترین گل ماه ژانویه این رقابتها معرفی کرد. بال ایرانی برایتون در هفته بیستویکم لیگ برتر انگلیس، 16 دقیقه پس از ورودش به میدان موفق شد در دقیقه 84 گل تساوی برایتون را با یک ضربه قیچی برگردان زیبا وارد دروازه چلسی کند و نتیجه را به تساوی یک-یک بکشاند.
جهانبخش 26 ساله پس از دریافت این جایزه در گفتوگو با سایت رسمی لیگ برتر انگلیس گفت: وقتی در آن بازی به زمین رفتم، میدانستم که میتوانم به تیم کمک کنم. در لحظه گل هم تنها راهی که میتوانستم به توپ ضربه بزنم، ضربه قیچی برگردان بود اما همانطور که شما هم در واکنش من دیدید، انتظار نداشتم ضربهام به تور دروازه بچسبد. نمیتوانستم در چنین بازیای گلی بهتر از این بزنم. من...
جهانبخش 26 ساله پس از دریافت این جایزه در گفتوگو با سایت رسمی لیگ برتر انگلیس گفت: وقتی در آن بازی به زمین رفتم، میدانستم که میتوانم به تیم کمک کنم. در لحظه گل هم تنها راهی که میتوانستم به توپ ضربه بزنم، ضربه قیچی برگردان بود اما همانطور که شما هم در واکنش من دیدید، انتظار نداشتم ضربهام به تور دروازه بچسبد. نمیتوانستم در چنین بازیای گلی بهتر از این بزنم. من...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.