- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
خدیجه رحمانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران؛درباره عوارض دانه سیب و میوه های دیگر اظهار کرد: سیب علاوه بر آنکه مزایای بسیاری برای سلامتی بدن دارد، اما مصرف بخشهایی از این میوه عوارض خطرناکی را برای افراد به همراه دارد.
وی افزود: نباید سیب را همراه دانههای آن مصرف کنید، زیرا آمیگدالین ماده شیمیایی موجود در آن عوارض خطرناکی را به همراه دارد.ماده آمیگدالین به مقدار بسیار زیادی در دانههای سایر میوهها مانند سیب، بادام، زردآلو، هلو و گیلاس وجود دارد. هنگام مصرف هسته این میوهها، جویدن یا قورت دادن آنها آمیگدالین به سیانید هیدروژن تبدیل شده و موجب آسیب شدید در بدن خواهد شد.
متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: سیانید یا همان سیانور یک ماده سمی...
وی افزود: نباید سیب را همراه دانههای آن مصرف کنید، زیرا آمیگدالین ماده شیمیایی موجود در آن عوارض خطرناکی را به همراه دارد.ماده آمیگدالین به مقدار بسیار زیادی در دانههای سایر میوهها مانند سیب، بادام، زردآلو، هلو و گیلاس وجود دارد. هنگام مصرف هسته این میوهها، جویدن یا قورت دادن آنها آمیگدالین به سیانید هیدروژن تبدیل شده و موجب آسیب شدید در بدن خواهد شد.
متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: سیانید یا همان سیانور یک ماده سمی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.