- ارسالیها
- 7,492
- پسندها
- 32,521
- امتیازها
- 96,874
- مدالها
- 37
- نویسنده موضوع
کریم اکبری مبارکه بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون که بزرگداشت او در سی و هشتمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر برگزار میشود، درباره روزهای آغاز فعالیتش در تئاتر گفت: من بازیگری را از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شروع کردم و عضو گروه تئاتر آنجا بودم. با افرادی مثل داریوش مؤدبیان و بهزاد فراهانی کار کردم و به صورت پیوسته مسیر بازیگریام را ادامه دادم.
وی درباره مشکلاتی که در حوزه تئاتر وجود دارد، گفت: مشکلات امروز تئاتر ریشه در تاریخ دارد و بحث امروز و دیروز نیست. مگر تئاتر چه حرفی ممکن است بزند که گاه و بیگاه با سانسور مواجه میشود؟!
این بازیگر باسابقه با توصیه به جوانهایی که تمایل دارند وارد عرصه تئاتر شوند، گفت: به نظر من فقط کسانی باید وارد این عرصه شوند که عاشق و درگیر...
وی درباره مشکلاتی که در حوزه تئاتر وجود دارد، گفت: مشکلات امروز تئاتر ریشه در تاریخ دارد و بحث امروز و دیروز نیست. مگر تئاتر چه حرفی ممکن است بزند که گاه و بیگاه با سانسور مواجه میشود؟!
این بازیگر باسابقه با توصیه به جوانهایی که تمایل دارند وارد عرصه تئاتر شوند، گفت: به نظر من فقط کسانی باید وارد این عرصه شوند که عاشق و درگیر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.