- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: تمام مواد غذایی مانند گوجه سوخته، کباب سوخته، برنج سوخته و ... به علت ایجاد ترکیبات کربن میتوانند برای سیستم ایمنی بدن مشکلاتی به وجود آورند.
او افزود: مصرف سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی به صورت خام، پخته یا کبابی همراه با غذا توصیه میشود، اما حرارت دادن زیاد آنها باعث سوخته شدن پوست شان خواهد شد. در این گونه مواقع باید قبل از مصرف پوست سوخته شده آنها را جدا کرد؛ چرا که مصرف پوست سوخته گوجه فرنگی عاملی در جهت افزایش شانس ابتلا به سرطان است.
جوزدانی با اشاره به از بین رفتن ویتامین C موجود در گوجه فرنگی هنگام برش دادن اظهار کرد: برش دادن، پختن و قرار دادن گوجه فرنگی در معرض هوای آزاد باعث از دست رفتن ویتامینهای C آن خواهد شد.
او تصریح کرد...
او افزود: مصرف سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی به صورت خام، پخته یا کبابی همراه با غذا توصیه میشود، اما حرارت دادن زیاد آنها باعث سوخته شدن پوست شان خواهد شد. در این گونه مواقع باید قبل از مصرف پوست سوخته شده آنها را جدا کرد؛ چرا که مصرف پوست سوخته گوجه فرنگی عاملی در جهت افزایش شانس ابتلا به سرطان است.
جوزدانی با اشاره به از بین رفتن ویتامین C موجود در گوجه فرنگی هنگام برش دادن اظهار کرد: برش دادن، پختن و قرار دادن گوجه فرنگی در معرض هوای آزاد باعث از دست رفتن ویتامینهای C آن خواهد شد.
او تصریح کرد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.