༆ALN کاربر فعال سطح 2 ارسالیها 1,286 پسندها 6,206 امتیازها 24,673 مدالها 1 12/2/20 نویسنده موضوع #1 the creator i love you someone loves اونقدری که من دوست دارم کسی دوست داره! *** My favorite place is inside your hug مکان مورد علاقهء من آغوشِ توست! آخرین ویرایش 4/3/20 امضا : ༆ALN
the creator i love you someone loves اونقدری که من دوست دارم کسی دوست داره! *** My favorite place is inside your hug مکان مورد علاقهء من آغوشِ توست!
༆ALN کاربر فعال سطح 2 ارسالیها 1,286 پسندها 6,206 امتیازها 24,673 مدالها 1 12/2/20 نویسنده موضوع #2 you are my whole life and I can not stop my life تو تمام زندگیه منی و من نمیتونم از زندگیم هیچ وقت دست بکشم. امضا : ༆ALN
you are my whole life and I can not stop my life تو تمام زندگیه منی و من نمیتونم از زندگیم هیچ وقت دست بکشم.
༆ALN کاربر فعال سطح 2 ارسالیها 1,286 پسندها 6,206 امتیازها 24,673 مدالها 1 12/2/20 نویسنده موضوع #3 you want i pass over the people around me and even myself تو اراده کن! من از آدماي دورم که هیچ از خودمم میگذرم امضا : ༆ALN
you want i pass over the people around me and even myself تو اراده کن! من از آدماي دورم که هیچ از خودمم میگذرم
༆ALN کاربر فعال سطح 2 ارسالیها 1,286 پسندها 6,206 امتیازها 24,673 مدالها 1 12/2/20 نویسنده موضوع #4 you are blood in my vessels تو خونِ تو رگهاي مني! ***Necessary for life having an angel like you لازمهي زندگي، داشتنِ یه فرشتهاي مثل توعه. آخرین ویرایش 3/3/20 امضا : ༆ALN
you are blood in my vessels تو خونِ تو رگهاي مني! ***Necessary for life having an angel like you لازمهي زندگي، داشتنِ یه فرشتهاي مثل توعه.
༆ALN کاربر فعال سطح 2 ارسالیها 1,286 پسندها 6,206 امتیازها 24,673 مدالها 1 12/2/20 نویسنده موضوع #5 i wish you were a voice and i had a tape filled with you کاش تو صدا بودي و من یه نوارِ پُر شده از تو.. امضا : ༆ALN
i wish you were a voice and i had a tape filled with you کاش تو صدا بودي و من یه نوارِ پُر شده از تو..
༆ALN کاربر فعال سطح 2 ارسالیها 1,286 پسندها 6,206 امتیازها 24,673 مدالها 1 12/2/20 نویسنده موضوع #6 his smile Was different اون لبخندِش با بقيهء فرق داشت. *** The world without you is hard سخت است جهانِ بي تو.! آخرین ویرایش 3/3/20 امضا : ༆ALN
his smile Was different اون لبخندِش با بقيهء فرق داشت. *** The world without you is hard سخت است جهانِ بي تو.!
༆ALN کاربر فعال سطح 2 ارسالیها 1,286 پسندها 6,206 امتیازها 24,673 مدالها 1 12/2/20 نویسنده موضوع #7 Some addictions are impossible to abandon them like addiction to your "eyes" بعضي اعتيادام هست ترك شدني نيست مثله اِعتياد به چشمات.! امضا : ༆ALN
Some addictions are impossible to abandon them like addiction to your "eyes" بعضي اعتيادام هست ترك شدني نيست مثله اِعتياد به چشمات.!
༆ALN کاربر فعال سطح 2 ارسالیها 1,286 پسندها 6,206 امتیازها 24,673 مدالها 1 15/2/20 نویسنده موضوع #8 there are some things you dont know link how much i looked at you یه چیزایي هست که نمیدوني مثلاً اینکه چقد نگات کردم! امضا : ༆ALN
there are some things you dont know link how much i looked at you یه چیزایي هست که نمیدوني مثلاً اینکه چقد نگات کردم!
༆ALN کاربر فعال سطح 2 ارسالیها 1,286 پسندها 6,206 امتیازها 24,673 مدالها 1 15/2/20 نویسنده موضوع #9 Let's think my heart is a cigarette & your lips are lighter, burn my cigarette بیا فک کنیم قلب من یه سیگاره و لب*ات فندکه، سیگارمو آتیش کن! امضا : ༆ALN
Let's think my heart is a cigarette & your lips are lighter, burn my cigarette بیا فک کنیم قلب من یه سیگاره و لب*ات فندکه، سیگارمو آتیش کن!
༆ALN کاربر فعال سطح 2 ارسالیها 1,286 پسندها 6,206 امتیازها 24,673 مدالها 1 19/2/20 نویسنده موضوع #10 maybe in another life we could love each other without being afraid of the end شاید توي یه زندگي دیگه بتونیم عاشق هم ديگه باشیم، بدونِ اینکه از آخرش بترسیم! امضا : ༆ALN
maybe in another life we could love each other without being afraid of the end شاید توي یه زندگي دیگه بتونیم عاشق هم ديگه باشیم، بدونِ اینکه از آخرش بترسیم!