- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
فرزانه خدا قلی زاده، کارشناس ارشد تغذیه درباره فواید سیرابی گفت: سیرابی و شیردون جزو اغشاء درونی بدن نشخوارکنندگان و یکی از غذاهای سنتی ایران است که مصرف آن باعث تقویت معده میشود.
او افزود: سیرابی از نظر ویتامین ها، مواد معدنی و چربیها با املاح معدنی سایر گوشتها کمی متفاوت است، اما یک منبع غنی از پروتئین به حساب میآید.
خدا قلی زاده با اشاره به کالریهای سیرابی نسبت به گوشت گفت: در ۱۰۰ گرم سیرابی، حدود ۷ گرم پروتئین، ۳ و نیم گرم چربی، ۵ میلی گرم آهن، ۷ ونیم گرم سلنیوم، ۶ ونیم میلی گرم زینک، ۹۰ میلی گرم کلسیم وجود دارد که برای سلامت جسمانی و تقویت استخوانها یک غذای مغذی و مفید به حساب میآید. سیرابی نسبت به سایر گوشتها مانند گوشت گاو و مرغ از کالری کمتری برخوردار است.
این کارشناس...
او افزود: سیرابی از نظر ویتامین ها، مواد معدنی و چربیها با املاح معدنی سایر گوشتها کمی متفاوت است، اما یک منبع غنی از پروتئین به حساب میآید.
خدا قلی زاده با اشاره به کالریهای سیرابی نسبت به گوشت گفت: در ۱۰۰ گرم سیرابی، حدود ۷ گرم پروتئین، ۳ و نیم گرم چربی، ۵ میلی گرم آهن، ۷ ونیم گرم سلنیوم، ۶ ونیم میلی گرم زینک، ۹۰ میلی گرم کلسیم وجود دارد که برای سلامت جسمانی و تقویت استخوانها یک غذای مغذی و مفید به حساب میآید. سیرابی نسبت به سایر گوشتها مانند گوشت گاو و مرغ از کالری کمتری برخوردار است.
این کارشناس...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.