- ارسالیها
- 1,134
- پسندها
- 22,374
- امتیازها
- 41,073
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- محروم
- #1
ایرنا/ شیمیدانان دانشگاه ایالتی آیووا راهی برای تعیین قدمت اثر انگشتها کشف کردند.
«پیج هینرز» از دانشگاه ایالتی آیووا با استفاده از یک الگوریتم کامپیوتری مشغول تجزیه و تحلیل عینی تخریب و از هم پاشیدگی اثر انگشت در طول زمان بود تا بتواند قدمت آن را تعیین کند که متوجه نکته دیگری در دادههایش شد، روغنهای چرب اشباع نشده در اثر انگشت از نتیجه سنجشهای وی غائب بودند.
محققان پس از بررسیهای متعدد سرانجام به جواب رسیدند: با ناپدید شدن چربیهای اشباع نشده یا تری اسیل گلیسرولها از داده ها، ترکیبات دیگر ناشی از واکنش با اُزن (اُزنکافت) به جای آنها ظاهر میشدند.
کشف این موضوع به انجام مطالعات و آزمایشات متعددی در تایید این موضوع منجر شد که اُزن باعث تجزیه و از هم پاشیدگی چربیهای اشباع نشده در...
«پیج هینرز» از دانشگاه ایالتی آیووا با استفاده از یک الگوریتم کامپیوتری مشغول تجزیه و تحلیل عینی تخریب و از هم پاشیدگی اثر انگشت در طول زمان بود تا بتواند قدمت آن را تعیین کند که متوجه نکته دیگری در دادههایش شد، روغنهای چرب اشباع نشده در اثر انگشت از نتیجه سنجشهای وی غائب بودند.
محققان پس از بررسیهای متعدد سرانجام به جواب رسیدند: با ناپدید شدن چربیهای اشباع نشده یا تری اسیل گلیسرولها از داده ها، ترکیبات دیگر ناشی از واکنش با اُزن (اُزنکافت) به جای آنها ظاهر میشدند.
کشف این موضوع به انجام مطالعات و آزمایشات متعددی در تایید این موضوع منجر شد که اُزن باعث تجزیه و از هم پاشیدگی چربیهای اشباع نشده در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.