- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
افشین محمد علیزاده متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری اظهار کرد: با توجه به اینکه در رستورانها و غذاخوریها، تراکم جمعیت وجود دارد و همچنین تهیه غذا در چند مرحله و توسط چند فرد انجام میشود، احتمال آلودگی بیشتر است و در شرایط اپیدمی بهتر است غذاها در شرایطی تهیه شود که کمتر دست به دست شده و غذاها به شکل پخته شده شده مصرف شود
وی درباره مصرف مواد غذایی همچون نان، که احتمال قرار گرفتن آن روی سطوح آلوده بیشتر است، گفت: این موضوع فصل مشترک همه مواد غذایی است؛ برخی ویروسها همچون اچ آی وی در محیط از بین میرود؛ به همین خاطر با اطمینان بالا میگوییم که این ویروس قابلیت انتقال از سطوح ندارد، اما ویروسی مثل کرونا میتواند با ضریب بالا و استحکام بیشتری در محیط بماند و این محیط شامل همه محیط ها...
وی درباره مصرف مواد غذایی همچون نان، که احتمال قرار گرفتن آن روی سطوح آلوده بیشتر است، گفت: این موضوع فصل مشترک همه مواد غذایی است؛ برخی ویروسها همچون اچ آی وی در محیط از بین میرود؛ به همین خاطر با اطمینان بالا میگوییم که این ویروس قابلیت انتقال از سطوح ندارد، اما ویروسی مثل کرونا میتواند با ضریب بالا و استحکام بیشتری در محیط بماند و این محیط شامل همه محیط ها...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.