- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
گفتگویی اختصاصی با مهندس سیدرضا غلامی، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت انجام داده و روش های انتقال ویروس کرونا از طریق میوه و سبزیجات و مواد غذایی و مراقبت های لازم و ضروری در این رابطه را مورد بررسی قرار دادند.
مراحل سالم سازی سبزیجات و میوه جات برای عدم انتقال ویروس کرونا
او گفت: در حال حاضر با توجه به شیوع ویروس کرونا، اولویت با خرید میوه جات و سبزیجات بسته بندی شده است اما با توجه به اینکه عرضه میوه و سبزی در اکثر مناطق ایران فله ای و باز است، مراحل سالم سازی میوه و سبزی مهم است و کفایت می کند.
غلامی با بیان اینکه سالم سازی میوه و سبزی شامل 4 مرحله است افزود: مرحله اول گل زدایی و جدا کردن و پاکسازی ضایعات اضافی از میوه و سبزی و مرحله...
مراحل سالم سازی سبزیجات و میوه جات برای عدم انتقال ویروس کرونا
او گفت: در حال حاضر با توجه به شیوع ویروس کرونا، اولویت با خرید میوه جات و سبزیجات بسته بندی شده است اما با توجه به اینکه عرضه میوه و سبزی در اکثر مناطق ایران فله ای و باز است، مراحل سالم سازی میوه و سبزی مهم است و کفایت می کند.
غلامی با بیان اینکه سالم سازی میوه و سبزی شامل 4 مرحله است افزود: مرحله اول گل زدایی و جدا کردن و پاکسازی ضایعات اضافی از میوه و سبزی و مرحله...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.