MehrDãd.K کاربر فعال سطح 44 ارسالیها 1,234 پسندها 70,701 امتیازها 61,573 مدالها 27 2/3/20 نویسنده موضوع #1 ب نام خدا شاخ هیرد کن یه اصطلاح لریه ، یعنی همون شاخ شکن . اینجا بیت یا جمله های شاخی رو بگید که باهاشون میشه شاخ بعضیا رو شکوند ... چرت و پرت هم بنویسید خودم پاک می کنم ، پس مسخره بازی درنیارید. اسپم ندیم . امضا : MehrDãd.K
ب نام خدا شاخ هیرد کن یه اصطلاح لریه ، یعنی همون شاخ شکن . اینجا بیت یا جمله های شاخی رو بگید که باهاشون میشه شاخ بعضیا رو شکوند ... چرت و پرت هم بنویسید خودم پاک می کنم ، پس مسخره بازی درنیارید. اسپم ندیم .
MehrDãd.K کاربر فعال سطح 44 ارسالیها 1,234 پسندها 70,701 امتیازها 61,573 مدالها 27 2/3/20 نویسنده موضوع #2 ای می کوبمت ولی به موقعش تا که منو دیدی بشی سریع جلو کج فاز داشی نیا میشی غریب تو تهش ای می کوبمت ولی به موقعش امضا : MehrDãd.K
ای می کوبمت ولی به موقعش تا که منو دیدی بشی سریع جلو کج فاز داشی نیا میشی غریب تو تهش ای می کوبمت ولی به موقعش
MehrDãd.K کاربر فعال سطح 44 ارسالیها 1,234 پسندها 70,701 امتیازها 61,573 مدالها 27 2/3/20 نویسنده موضوع #3 دایی مگه نمی دونی شر با تو نداریم کاری نداره بخوایم اشکاتو دراریم کل شهر بام خوبه الان اینجا مال ماست یه موقع صاف پاتو نذاری +لیتو امضا : MehrDãd.K
دایی مگه نمی دونی شر با تو نداریم کاری نداره بخوایم اشکاتو دراریم کل شهر بام خوبه الان اینجا مال ماست یه موقع صاف پاتو نذاری +لیتو
MehrDãd.K کاربر فعال سطح 44 ارسالیها 1,234 پسندها 70,701 امتیازها 61,573 مدالها 27 2/3/20 نویسنده موضوع #4 به توان ده بیا بازم میبرمیت توی پرانتز جذرتو میگیریم از نوک محور وای پرت میشی پایین روی ایکسش بشی اعشاری ۳.۳۳۳۳ +Tanbe10 امضا : MehrDãd.K
به توان ده بیا بازم میبرمیت توی پرانتز جذرتو میگیریم از نوک محور وای پرت میشی پایین روی ایکسش بشی اعشاری ۳.۳۳۳۳ +Tanbe10
MehrDãd.K کاربر فعال سطح 44 ارسالیها 1,234 پسندها 70,701 امتیازها 61,573 مدالها 27 2/3/20 نویسنده موضوع #5 داری میخندی به زندگی مجازی من و حقیقت و کار حرفه ایِ اساسی سبک مارو دزدیدی،داری باهاش پُز میدی خب،بیا بالا بازم قل میدیمت سرازیر +Tanbe10 امضا : MehrDãd.K
داری میخندی به زندگی مجازی من و حقیقت و کار حرفه ایِ اساسی سبک مارو دزدیدی،داری باهاش پُز میدی خب،بیا بالا بازم قل میدیمت سرازیر +Tanbe10
MehrDãd.K کاربر فعال سطح 44 ارسالیها 1,234 پسندها 70,701 امتیازها 61,573 مدالها 27 2/3/20 نویسنده موضوع #6 جمع دورِ هم و حرف میزد أ کاراش اسکلای دورش هم که دس میزدن باهاش بابا کتابش کردم من خود نویسندم از رو داری میخونی پاشو بشین عقب +Tanbe10 امضا : MehrDãd.K
جمع دورِ هم و حرف میزد أ کاراش اسکلای دورش هم که دس میزدن باهاش بابا کتابش کردم من خود نویسندم از رو داری میخونی پاشو بشین عقب +Tanbe10
iTs_MãeDe کاربر فعال سطح 29 ارسالیها 1,178 پسندها 22,546 امتیازها 42,073 مدالها 19 2/3/20 #7 شلش کن بابا مگه چقدر زنده ایم کلا بریز بریم بالا من عاشق لیوانای گندم شلش کن بابا مگه چقدر اینجاییم کلا بریز بریم بالا پ نگاه من هنو نمردم شایع اینقدر ب این اعتقاد دارم ک با ریتم برا مامانم میخونم گاها امضا : iTs_MãeDe
شلش کن بابا مگه چقدر زنده ایم کلا بریز بریم بالا من عاشق لیوانای گندم شلش کن بابا مگه چقدر اینجاییم کلا بریز بریم بالا پ نگاه من هنو نمردم شایع اینقدر ب این اعتقاد دارم ک با ریتم برا مامانم میخونم گاها
MehrDãd.K کاربر فعال سطح 44 ارسالیها 1,234 پسندها 70,701 امتیازها 61,573 مدالها 27 2/3/20 نویسنده موضوع #8 می شکنی بابا نیا جلو تصویر رخ رو بگیر رو اون دونه های تسبیحت دودمانت آبه فقط با یه تصمیم به والله که جدیم اینا دیگه لفظ نی + حصین امضا : MehrDãd.K
می شکنی بابا نیا جلو تصویر رخ رو بگیر رو اون دونه های تسبیحت دودمانت آبه فقط با یه تصمیم به والله که جدیم اینا دیگه لفظ نی + حصین
iTs_MãeDe کاربر فعال سطح 29 ارسالیها 1,178 پسندها 22,546 امتیازها 42,073 مدالها 19 2/3/20 #9 میگی بیست میگم بز جیبت حاجی میگی دیویک میگم بز جیبت حاجی میگی پونص میگم بز جیبت حاجی مظنه میره بالا مث من که باشی وای لیتو امضا : iTs_MãeDe
میگی بیست میگم بز جیبت حاجی میگی دیویک میگم بز جیبت حاجی میگی پونص میگم بز جیبت حاجی مظنه میره بالا مث من که باشی وای لیتو
LACRIMOSA کاربر حرفهای سطح 6 ارسالیها 1,765 پسندها 17,117 امتیازها 46,373 مدالها 7 2/3/20 #10 من از چی می ترسونی از روز بزرگ از چی شب سیاهی منم زوزه گرگ منو از چی میترسونی از خون از گره من گرگ شدم که مار از خونم گرفت شاه تتل امضا : LACRIMOSA
من از چی می ترسونی از روز بزرگ از چی شب سیاهی منم زوزه گرگ منو از چی میترسونی از خون از گره من گرگ شدم که مار از خونم گرفت شاه تتل