- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
شرق/ با نزدیک شدن به ایام جشن های نوروز باستانی ایران زمین و شروع فصل بهار، ایرانیان به رسم پیشینیان خود، به سبزکردن دانه های غلات و حبوبات می پردازند و سبزه را به عنوان نمادی از سبزی و شادابی و برکت در سال پیش ِرو در سفره هفت سین به کار می برند.
اما باوجود اینکه به تازگی زمزمه هایی مشکوک برای حذف نماد های سفره هفت سین ایران زمین از جمله ماهی قرمز و سبزه نوروزی به راه افتاده، ضروری است ارزش های تغذیه ای سبزه سفره هفت سین در جامعه ترویج شود چراکه تأثیر غلات و حبوبات جوانه زده بر سلامت بدن در مطالعات و تحقیقات گوناگون بررسی شده که پیشینه طولانی مصرف این مواد غذایی را برای بیش از پنج هزار سال در طب باستانی باورپذیرتر می کند.
-حین روند جوانه زدن، با فعال شدن آنزیم های مفید موجود در دانه...
اما باوجود اینکه به تازگی زمزمه هایی مشکوک برای حذف نماد های سفره هفت سین ایران زمین از جمله ماهی قرمز و سبزه نوروزی به راه افتاده، ضروری است ارزش های تغذیه ای سبزه سفره هفت سین در جامعه ترویج شود چراکه تأثیر غلات و حبوبات جوانه زده بر سلامت بدن در مطالعات و تحقیقات گوناگون بررسی شده که پیشینه طولانی مصرف این مواد غذایی را برای بیش از پنج هزار سال در طب باستانی باورپذیرتر می کند.
-حین روند جوانه زدن، با فعال شدن آنزیم های مفید موجود در دانه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.