متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی “شیرینی نسکافه ای”

  • نویسنده موضوع زهرا.عین
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 202
  • کاربران تگ شده هیچ

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #1
“شیرینی نسکافه ای” را اگر در قالب های شکل دار بزنید می توانید از نظر ظاهری این شیرینی را خوشمزه تر کنید.​
 
امضا : زهرا.عین

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم و طرز تهیه شیرینی نسکافه ای
شیرینی های خشک برای مهمانی ها بسیار فوق العاده می باشد و علاوه بر این ، این شیرینی ها مکمل بسیار خوشمزه ای در کنار یک چای برای عصرانه هستند.


همراه ما باشید تا برای شما طرز تهیه شیرینی نسکافه ای خانگی را آموزش دهیم :

مواد لازم برای شیرینی نسکافه ای
  • آرد :100 گرم
  • کره :50 گرم
  • پودر قند :70 گرم
  • زرده تخم مرغ :1 عدد
  • وانیل:نوک قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر :نصف قاشق چایخوری
  • پودر نسکافه:3/4 قاشق غذاخوری
  • آب :یک قاشق غذاخوری
  • گردو ریز خرد شده :نصف لیوان
 
امضا : زهرا.عین

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #3
موادلازم برای گاناش
  • شکلات تخته ای :30 گرم
  • خامه صبحانه :یک قاشق غذاخوری
  • مغز بادام:به میزان لازم
  • پودر پسته :مقداری
شیرینی نسکافه ای
 
امضا : زهرا.عین

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #4
ابتدا کره را که در دمای محیط قرار دادیم تا نرم شود را داخل کاسه ای میریزیم . بعد پودر قند را روی کره الک میکنیم و هم میزنیم.

بعد با همزن برقی 5 تا 7 دقیقه آنها را کاملا مخلوط میکنیم تا پف کنند و رنگشان روشن شود.

بعد زرده تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و چند دقیقه دیگر هم بزنید تا زرده کاملا با مواد مخلوط شوند.

نسکافه را با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و کاملا حل کنید. بعد به همراه گردو به مواد اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید.

سپس آرد را به همراه بیکینگ پودر از روی الک به مواد شیرینی اضافه کنید و هم بزنید. اول با قاشق مواد را مخلوط کنید و بعد هم کمی با دست ورز دهید تا حالت خمیری بگیرد.

اگر خمیر خیلی شل بود یک تا دو قاشق آرد به آن اضافه کنید ولی آرد نباید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهرا.عین

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
194
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
147
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
192
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
43
عقب
بالا