- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازممحلبی
مواد اصلی
آرد برنج
۳/۴ پیمانه
نشاسته ذرت
۱/۴ پیمانه
شکر
۱.۵ پیمانه
آب
۱ پیمانه
شیر
۷ پیمانه
گلاب
۱/۲ پیمانه
خلال پسته
به مقدار لازم
زمان تهیه ۳۰
دقیقه
زمان پخت ۶۰
دقیقه
۱
ابتدا آرد برنج، نشاسته ذرت و آب را در كاسهای مخلوط میكنیم تا كاملا گلولههای آرد و نشاسته در آب باز شود.
۲
شیر و شكر را در قابلمهای ریخته، روی حرارت ملایم قرار داده تا شكر در شیر حل شود.
۳
آن را مرتب هم میزنیم و پس از حل شدن شكر در شیر، محلول آرد و نشاسته را به مواد افزوده و به همزدن ادامه میدهیم تا كاملا محلبی غلیظ شود.
۴
حرارت را خاموش كرده، گلاب را اضافه كرده و مخلوط میكنیم. محلبی را در كاسههای یك نفره یا ظرف مورد نظر ریخته و تا زمان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.