اخبار استان‌ها حضور دولتی‌ها در مجلس برای پاسخگویی وضعیت ۴.۸ میلیارد دلار ارز دولتی / گزارش‌های دیوان محاسبات مستند ‌است

  • نویسنده موضوع (Mahsa)
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 208
  • کاربران تگ شده هیچ

(Mahsa)

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
7/12/19
ارسالی‌ها
2,165
پسندها
78,303
امتیازها
64,873
مدال‌ها
26
سن
21
سطح
43
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، روزهای قبل بود که "عادل آذر" در مجلس شورای اسلامی با تشریح و بیان گزارش دیوان محاسبات درباره وضعیت 4.8 میلیارد دلار ارز دولتی سخن گفت، موضوعی که به سرعت با عنوان گم شدن 4.8 میلیارد دلار راز دولتی در رسانه‌ها منتشر و دست به دست شد.
موضوعی که یک روز بعد با واکنش "حجت‌الاسلام حسن روحانی" رئیس جمهور همراه بوده که نسبت به این گزارش رئیس دیوان محاسبات واکنش نشان داده و آن را غلط دانست، یک روز پس از این اظهار نظر رئیس جمهور بار دیگر دیوان محاسبات با انتشار بیانیه‌ای درباره سخنان آذر توضیحاتی ارائه کرد.
با توجه به اهمیت موضوع، خبرنگار خبرگزاری تسنیم دفتر استان مرکزی به سراغ "محمد حسینی" عضو کمیسیون بودجه رفته تا این...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

عقب
بالا