- ارسالیها
- 643
- پسندها
- 1,881
- امتیازها
- 12,773
- نویسنده موضوع
به گزارش خبرگزاری تسنیم، رئیسکل بانک مرکزی ایران در پاسخ مکتوب به پرسشهای بلومبرگ نوشت: آخرین باری که بررسی کردم، این آمریکا نبوده است که صندوق بینالمللی پول را اداره میکند بلکه مدیریت آن و هیئت مدیرهاش هستند که بر فعالیتهای این نهاد نظارت دارند و تضمین میکنند که صندوق بینالمللی پول بر اساس دستور کار خود عمل کند.
همتی خطاب به کریستالینا جورجیوا رئیس صندوق بینالمللی پول نوشت: «ما انسانهای زیادی را از دست دادهایم درست مثل آمریکاییها و اروپاییها و من به روان آنها درود میفرستم. اکنون زمان عمل است.»
بهگفته همتی اقدام آمریکا در قرار دادن نام بانک مرکزی در فهرست تحریمی در سال 2019 مانع دسترسی ایران به منابع مالی خود شده است که بسیار بیشتر از رقم 10 میلیارد یوروی کسری منابع...
همتی خطاب به کریستالینا جورجیوا رئیس صندوق بینالمللی پول نوشت: «ما انسانهای زیادی را از دست دادهایم درست مثل آمریکاییها و اروپاییها و من به روان آنها درود میفرستم. اکنون زمان عمل است.»
بهگفته همتی اقدام آمریکا در قرار دادن نام بانک مرکزی در فهرست تحریمی در سال 2019 مانع دسترسی ایران به منابع مالی خود شده است که بسیار بیشتر از رقم 10 میلیارد یوروی کسری منابع...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.