- نویسنده موضوع
- #1
کیک ژله ای
۱۰ نفر
مواد اصلی
باتر کرم برای تزیین روی کیک
به مقدار لازم
توت فرنگی تازه
۵۰۰ گرم
خامه فرم گرفته
۲۲۰ گرم
پودر ژله توت فرنگی
۲ بسته
تخم مرغ
۶ عدد
شکر
۱ لیوان
آرد
۱ لیوان
ک
طرز تهیهکیک ژله ای
زمان تهیه ۶۰
دقیقه
زمان پخت ۲۰
دقیقه
۱
پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و با ۲ لیوان آب جوش مخلوط کنید ، هم بزنید تا شفاف شود سپس ۱ لیوان اب سرد اضافه کنید و کناری قرار دهید ( در این دستور برای حل کردن ژله فقط از ۱ لیوان آب سرد استفاده شده است تا ژله بافت سفت تری داشته باشد ).
۲
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بریزید و شکر را اضافه کنید
۳
با سرعت بالای همزن ۱۰ دقیقه بزنید تا مایه بافتی کشدار پیدا کند و حجم مواد بیشتر شود.
۴
آرد را کم کم به مواد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.