- تاریخ ثبتنام
- 18/2/19
- ارسالیها
- 6,987
- پسندها
- 45,938
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
سطح
39
- نویسنده موضوع
- #1
اصولا مواد غذایی که رنگ های قرمز، بنفش و سبز تیره دارند یا به عبارت دیگر پررنگ ترند مانند انگور سیاه و قرمز، آلو سیاه، کلم قرمز، توت فرنگی، شاتوت، گوجه فرنگی، سویا (نه فرآورده های آن) و هویج حاوی آنتی اکسیدان های بالایی هستند. ثابت شده این گونه مواد غذایی که به مقدار قابل توجهی آنتی اکسیدان دارند در پیشگیری و کنترل برخی از بیماری ها از جمله سرطان پروستات تاثیرگذارند...
در حقیقت عوامل آنتی اکسیدانی موجود در مواد غذایی، واکنش های رادیکال آزاد یا اکسیدکننده را که شروع کننده سرطان هستند، متوقف یا کند می کنند یعنی شروع بیماری پروستات را به تعویق می اندازند یا اگر فردی مبتلا به بیماری باشد سرعت پیشرفت آن را کند می کنند.
توصیه می شود آقایان بالای ۵۰ سال که بیشتر در معرض ابتلا به بیماری...
در حقیقت عوامل آنتی اکسیدانی موجود در مواد غذایی، واکنش های رادیکال آزاد یا اکسیدکننده را که شروع کننده سرطان هستند، متوقف یا کند می کنند یعنی شروع بیماری پروستات را به تعویق می اندازند یا اگر فردی مبتلا به بیماری باشد سرعت پیشرفت آن را کند می کنند.
توصیه می شود آقایان بالای ۵۰ سال که بیشتر در معرض ابتلا به بیماری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.