- نویسنده موضوع
- #1
از سوپ، سالاد و کباب گرفته تا دسر، ترکیه مکان مناسبی برای امتحان کردن برخی از غذاهای بی نظیر است. وقتی به غذاهای ترکی فکر می کنید، معمولا ماهی اولین چیزی نیست که به ذهن خطور می کند. با این حال، ماهی نقش مهمی در غذاهای ترکیه ای دارد و به عمق تاریخ این کشور باز می گردد. البته بهترین ماهی های جهان در ترکیه سرو می شود و این امر تنها به فصول بستگی دارد. همه دوستداران ماهی باید ماهی های خوشمزه ترکیه را که از سه طرف توسط دریا احاطه شده است، امتحان کنند! در اینجا 5 تا از محبوب ترین ماهی ها در غذاهای ترکی آورده شده است.
1. هَمسی (ماهی آنچووی)
موتوماهیان تازه، که نام آن با دریای سیاه گره خورده است، یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین گونه های ماهی در غذاهای ترکیه است. این ماهی مشهور دریای...
1. هَمسی (ماهی آنچووی)
موتوماهیان تازه، که نام آن با دریای سیاه گره خورده است، یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین گونه های ماهی در غذاهای ترکیه است. این ماهی مشهور دریای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر