غذا پاچینی مرغ سوخاری

  • نویسنده موضوع زهرا.عین
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 718
  • کاربران تگ شده هیچ

زهرا.عین

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/1/20
ارسالی‌ها
1,378
پسندها
6,878
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه پاچینی مرغ سوخاری رستورانی در خانه با سس مخصوص

از پاچینی مرغ سوخاری با سس مخصوص تا خوراک مقوی ژیگو برای عصرانه + طرز تهیه


مواد لازم:


برای ۴ نفر
بازوی مرغ: ۱۲ عدد

ادویه پاچینی شامل: ½ قاشق چایخوری پودر آویشن، نمک، پودر فلفل پاپریکا و دانه فلفل سیاه تازه و کوبیده شده به مقدار لازم

تخم مرغ: ۲ عدد هم زده

آب پیاز رنده شده: مقداری

زعفران دم کرده غلیظ: ۲ قاشق غذاخوری

کنجد سفید بو داده: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

روغن مایع: به مقدار لازم
 
امضا : زهرا.عین
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] |SAGHAR|

زهرا.عین

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/1/20
ارسالی‌ها
1,378
پسندها
6,878
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهیه:

برای درست کردن پاچینی می‌توانید بازو یا همان کتف مرغ را به صورت آماده از فروشگاه‌ها زنجیره‌ای یا هایپرمارکت و مغازه‌های مرغ فروشی تهیه کنید. برای آماده کردن گوشت جهت تهیه پاچینی کتف را با یک دست بگیرید و با دست دیگر با نوک یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین استخوان بکشید تا قسمت بالای استخوان کتف به اصطلاح لُخت شود و گوشت به صورت توپی در انتهای استخوان جمع شود. سپس به مدت ۲ ساعت کتف‌های آماده شده را در آب پیاز، کمی آبلیمو و زعفران بخوابانید تا مزه‌دار شوند.

برای آماده کردن پاچینی یا پاچین مرغ، کنجد، آویشن، پودر فلفل پاپریکا، پودر فلفل سیاه تازه و آسیاب شده و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط کنید. اگر طعم پاچینی را تند دوست دارید مقداری پودر فلفل قرمز هم به ادویه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهرا.عین
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] |SAGHAR|

زهرا.عین

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/1/20
ارسالی‌ها
1,378
پسندها
6,878
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
نکته: طرز تهیه مرغ پاچینی در توستر یا فر هم مرسوم است. برای این کار کف سینی فر را چرب کنید. پاچینی‌ها را در سینی فر یا توستر بچینید و دور استخوان را با آلومینیوم مخصوص آشپزی بپوشانید. سینی را در طبقه وسط فر یا توستر بگذارید و پاچینی را به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه دقیقه در درجه ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گریل کنید. سس مخصوص پاچینی معمولا سس کچاپ تند یا معمولی و یا سس بوفالو است. طرز تهیه سس بوفالو را هم در اینجا بخوانید که برای سرو در کنار انواع غذا‌های سوخاری و کبابی مثل بال مرغ سوخاری یا کبابی یک انتخاب بی‌نظیر است.
 
امضا : زهرا.عین
عقب
بالا