متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

علت کیفیت پائین خمیر برخی نانوایی‌های مشهد چیست؟استان

  • نویسنده موضوع (Mahsa)
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 143
  • کاربران تگ شده هیچ

(Mahsa)

کاربر حرفه‌ای
سطح
43
 
ارسالی‌ها
2,168
پسندها
78,452
امتیازها
64,873
مدال‌ها
26
سن
20
  • نویسنده موضوع
  • #1
در مورد علت کیفیت پائین و بعضا نامطلوب خمیر برخی نانوایی‌ها مسائل مختلفی دخیل بوده که یکی از مهمترین آنها سن غلات است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، سن غلات از مهمترین آفات گندم و جو است؛ این آفت با تغذیه از گندم و جو در مراحل مختلف رویشی سبب کاهش عملکرد (خسارت کمی) و از بین بردن خاصیت نانوایی (خسارت کیفی) می‌شود.
فهیمه طاهری؛ مسئول حفظ نباتات جهاد کشاورزی شهرستان مشهد در این زمینه اظهار داشت: حشرات سن به دانه‌های گندم در حال رشد حمله می‌کنند و به همراه بزاق خود آنزیم‌های پروتئولتیکی را به داخل دانه تلقیح می‌کنند. فعالیت پروتئولتیکی آنزیم‌های موجود در آرد گندم سن زده در خواص فیزیکی خمیر و پخت آن آشکار می‌شود.
وی ادامه داد: در اثر فعالیت آنزیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] sama_tor
عقب
بالا