- ارسالیها
- 2,168
- پسندها
- 78,452
- امتیازها
- 64,873
- مدالها
- 26
- سن
- 20
- نویسنده موضوع
- #1
در مورد علت کیفیت پائین و بعضا نامطلوب خمیر برخی نانواییها مسائل مختلفی دخیل بوده که یکی از مهمترین آنها سن غلات است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، سن غلات از مهمترین آفات گندم و جو است؛ این آفت با تغذیه از گندم و جو در مراحل مختلف رویشی سبب کاهش عملکرد (خسارت کمی) و از بین بردن خاصیت نانوایی (خسارت کیفی) میشود.
فهیمه طاهری؛ مسئول حفظ نباتات جهاد کشاورزی شهرستان مشهد در این زمینه اظهار داشت: حشرات سن به دانههای گندم در حال رشد حمله میکنند و به همراه بزاق خود آنزیمهای پروتئولتیکی را به داخل دانه تلقیح میکنند. فعالیت پروتئولتیکی آنزیمهای موجود در آرد گندم سن زده در خواص فیزیکی خمیر و پخت آن آشکار میشود.
وی ادامه داد: در اثر فعالیت آنزیم...
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، سن غلات از مهمترین آفات گندم و جو است؛ این آفت با تغذیه از گندم و جو در مراحل مختلف رویشی سبب کاهش عملکرد (خسارت کمی) و از بین بردن خاصیت نانوایی (خسارت کیفی) میشود.
فهیمه طاهری؛ مسئول حفظ نباتات جهاد کشاورزی شهرستان مشهد در این زمینه اظهار داشت: حشرات سن به دانههای گندم در حال رشد حمله میکنند و به همراه بزاق خود آنزیمهای پروتئولتیکی را به داخل دانه تلقیح میکنند. فعالیت پروتئولتیکی آنزیمهای موجود در آرد گندم سن زده در خواص فیزیکی خمیر و پخت آن آشکار میشود.
وی ادامه داد: در اثر فعالیت آنزیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.