- ارسالیها
- 158
- پسندها
- 3,018
- امتیازها
- 16,413
- مدالها
- 9
- نویسنده موضوع
اول از هر چیز سلام
اگه شما هم مثل من طرفدار کتاب های روانشناسی و خودسازی هستین، و دنبال اینین که هر روز به کمالات خودتون اضافه کنین و کنترل بیشتری روی نفس و ذهن خودتون داشته باشید، پس بهتره کتاب"چگونه در10روز تغییر کنیم"رو مطاله کنید ،یا ن...! من میتونم هدف و راهکار کلی این کتابو بهتون بگم البته خلاصه وار ، وگرنه من ک نمی تونم یه کتابو تو یه تاپیک جا بدم میتونم!؟ البته یکی از هدف های این کتاب اینه که به شما بفهمونه "خواستن،توانستن است"پس بله میتونم! اما نمیخوام حق نویسنده و ناشرو ضایع کنمو مورد غضب آنها قرار بگیرم ! اینجوری هم در وقت و هم در هزینه تون صرفه جویی میشه، البته کتاب خوندن جز اصراف وقت نمیشه به هرحال...
اگه شما هم مثل من طرفدار کتاب های روانشناسی و خودسازی هستین، و دنبال اینین که هر روز به کمالات خودتون اضافه کنین و کنترل بیشتری روی نفس و ذهن خودتون داشته باشید، پس بهتره کتاب"چگونه در10روز تغییر کنیم"رو مطاله کنید ،یا ن...! من میتونم هدف و راهکار کلی این کتابو بهتون بگم البته خلاصه وار ، وگرنه من ک نمی تونم یه کتابو تو یه تاپیک جا بدم میتونم!؟ البته یکی از هدف های این کتاب اینه که به شما بفهمونه "خواستن،توانستن است"پس بله میتونم!
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.