متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا بزقرمه، غذای سنتی کرمان

✰ Taniya ✰

رفیق جدید انجمن
سطح
0
 
ارسالی‌ها
51
پسندها
42
امتیازها
73
  • نویسنده موضوع
  • #1
بزقرمه از غذاهای سنتی استان کرمان است که به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مفید بوده و طرز تهیه آسانی دارد.

بزقرمه




بزقرمه کرمانی در واقع نوعی آبگوشت خوشمزه است که معمولا با نان محلی مصرف می‌شود. شاید جالب باشد که بدانید نحوه نام‌گذاری بزقرمه چه بوده است. در قدیم برای طبخ این غذا از گوشت بزغاله استفاده می‌کردند که برخلاف گوشت بز بسیار خوش‌طعم و لذیذ است و به این ترتیب نام این غذا به قرمه بزغاله یا بزقرمه معروف شده است. برای آشنایی با طرز تهیه بزقرمه کرمانی با مجله دلتا همراه باشید.
 
امضا : ✰ Taniya ✰

✰ Taniya ✰

رفیق جدید انجمن
سطح
0
 
ارسالی‌ها
51
پسندها
42
امتیازها
73
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم تهیه بزقرمه




  • نخود: یک پیمانه
  • پیاز: ۲ عدد
  • گوشت بره با استخوان: ۵۰۰ گرم
  • کشک غلیظ: ۲ لیوان
  • سیر: ۸ حبه
  • مغز گردوی نیم‌کوب شده: نصف پیمانه
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • زعفران دم‌کرده به میزان لازم
  • پیاز داغ و سیر داغ برای تزیین




بزقرمه کرمانی


طرز تهیه بزقرمه
نخود را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن از بین رفته و بهتر بپزد.
ابتدا نخود خیس خورده را جداگانه بپزید تا خوب نرم شود.
پیاز را خلالی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. این کار را در قابلمه‌ا‌ی که می‌خواهید غذا را در آن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ✰ Taniya ✰
عقب
بالا