- ارسالیها
- 51
- پسندها
- 42
- امتیازها
- 73
- نویسنده موضوع
- #1
سوتی پلو از غذاهای محلی اردبیل است که بهطور معمول در چهارشنبه سوری و ایام نوروز سرو میشود.
سوتی پلوی اردبیل در کنار ماهی دودی، گوشت، خرما و کشمش سرو میشود. این غذا طعمی عالی و بی نظیر دارد و به آن شیرپلو هم گفته میشود. بخش آشپزی مجله دلتا در اولین روز سال نو با آموزش پخت سوتی پلوی اردبیل به روز شده است.
مواد لازم تهیه سوتی پلو :
سوتی پلوی اردبیل در کنار ماهی دودی، گوشت، خرما و کشمش سرو میشود. این غذا طعمی عالی و بی نظیر دارد و به آن شیرپلو هم گفته میشود. بخش آشپزی مجله دلتا در اولین روز سال نو با آموزش پخت سوتی پلوی اردبیل به روز شده است.
مواد لازم تهیه سوتی پلو :
- برنج ۴ پیمانه
- شیر ۴ پیمانه
- نمک و زعفران به میزان لازم
- کره یا روغن حیوانی به میزان لازم