غذا سوتی پلو ؛ غذای سنتی اردبیل

✰ Taniya ✰

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
16/3/20
ارسالی‌ها
51
پسندها
42
امتیازها
73
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
سوتی پلو از غذاهای محلی اردبیل است که به‌طور معمول در چهارشنبه سوری و ایام نوروز سرو می‌شود.

سوتی پلو اردبیل


سوتی پلوی اردبیل در کنار ماهی دودی، گوشت، خرما و کشمش سرو می‌شود. این غذا طعمی عالی و بی نظیر دارد و به آن شیرپلو هم گفته می‌شود. بخش آشپزی مجله دلتا در اولین روز سال نو با آموزش پخت سوتی پلوی اردبیل به روز شده است.

مواد لازم تهیه سوتی پلو :

  • برنج ۴ پیمانه
  • شیر ۴ پیمانه
  • نمک و زعفران به میزان لازم
  • کره یا روغن حیوانی به میزان لازم
 
امضا : ✰ Taniya ✰

✰ Taniya ✰

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
16/3/20
ارسالی‌ها
51
پسندها
42
امتیازها
73
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهیه :

  • برای تهیه سوتی‌پلو ابتدا برنج را از چند ساعت قبل بشویید و بگذارید با آب و نمک خیس بخورد. سپس، برنج را آبکشی کنید تا شوری نمک رفع شود.
  • برنج را با شیر، زعفران و کمی نمک در قابلمه مناسبی بریزید و روی شعله قرار دهید (درب قابلمه باز بماند تا شیر سر نرود).
  • کره را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. وقتی شیر کاملا جذب شد در قابلمه را بگذارید و بگذارید مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد.
  • قابلمه را از روی شعله بردارید. اگر از قابلمه نچسب استفاده کرده اید می‌توانید آن را برگردانید و سوتی پلو خوشمزه قالبی با ته دیگی خوشرنگ و مجلسی داشته باشید.
هنگام دم کشیدن سوتی پلو مراقب باشید که برنج بیشتر از بیست دقیقه دم نکشد چون خیلی زود ته دیگ آن تیره شده و می‌سوزد. روی سوتی پلو را با...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ✰ Taniya ✰
عقب
بالا