- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
ایرنا/ نتایج مطالعه ای که به تازگی انجام شده است، نشان می دهد که ساعت ها بعد از مصرف یک خوراکی چرب، توانایی فرد برای تمرکز کردن کاهش می یابد.
این تحقیق که در مجله آمریکایی Clinical Nutrition منتشر شده است، مدرک بیشتری دال بر ارتباط میان روده و مغز ارائه می دهد. این مطالعه همچنین دلیل دیگری ارائه می دهد که باید میزان مصرف چربی های اشباع را در رژیم غذایی کاهش داد.
چربی های اشباع
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری در آمریکا به مردم توصیه می کند که میزان مصرف چربی های اشباع را که از منابع حیوانی مانند گوشت چارپایان، ماکیان و محصولات لبنی تامین می شود، کاهش دهند.
نتیجه مطالعه ای که در زمینه نقش چربی ها بر سلامت انسان در سال 2018 در نشریه BMJ منتشر شد، نشان می دهد که خطر ابتلا به بیماری عروق...
این تحقیق که در مجله آمریکایی Clinical Nutrition منتشر شده است، مدرک بیشتری دال بر ارتباط میان روده و مغز ارائه می دهد. این مطالعه همچنین دلیل دیگری ارائه می دهد که باید میزان مصرف چربی های اشباع را در رژیم غذایی کاهش داد.
چربی های اشباع
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری در آمریکا به مردم توصیه می کند که میزان مصرف چربی های اشباع را که از منابع حیوانی مانند گوشت چارپایان، ماکیان و محصولات لبنی تامین می شود، کاهش دهند.
نتیجه مطالعه ای که در زمینه نقش چربی ها بر سلامت انسان در سال 2018 در نشریه BMJ منتشر شد، نشان می دهد که خطر ابتلا به بیماری عروق...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.