- ارسالیها
- 2,441
- پسندها
- 3,753
- امتیازها
- 28,773
- مدالها
- 4
- نویسنده موضوع
به رغم اطلاعات زیادی که در مورد تلویزیون منتشر شده است، متوجه شده ام که اکثریت مردم عموما هنوز در معرض نادیده گرفتن دقیق تلویزیون و نحوه انجام روند کار آن هستند. بنابراین در فضایی که در اختیار من قرار دارد، به طور خلاصه پیشنهاد می کنم که هر دو طرف انتقال و دریافت مشکل را بیان کنند.
اول از همه باید عنوان کنم که تلویزیون به معنای دیدن است؛ دیدن تصاویری که به وسیله شبکه های کابلی از دستگاه فرستنده پخش می شوند و در دستگاه تلویزیون دریافت شده و نمایش داده می شوند. این موضوع واقعا می تواند به عنوان بازتولید چشم انداز مورد توجه قرار گیرد، به این دلیل که کمک بزرگی است به دیدن تصاویری که در زمان گذشته و در جای دوری تولید شده اند و قرار است توسط چشم انسان – که برای دید خطی ساخته شده – دیده شوند...
اول از همه باید عنوان کنم که تلویزیون به معنای دیدن است؛ دیدن تصاویری که به وسیله شبکه های کابلی از دستگاه فرستنده پخش می شوند و در دستگاه تلویزیون دریافت شده و نمایش داده می شوند. این موضوع واقعا می تواند به عنوان بازتولید چشم انداز مورد توجه قرار گیرد، به این دلیل که کمک بزرگی است به دیدن تصاویری که در زمان گذشته و در جای دوری تولید شده اند و قرار است توسط چشم انسان – که برای دید خطی ساخته شده – دیده شوند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.