معرفی معرفی بسکتبالیست | لبران جیمز

  • نویسنده موضوع نویسنده موضوع قمر
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 19
  • بازدیدها بازدیدها 882
  • کاربران تگ شده هیچ
You need 1 more thread(s) to reply to this topic.

قمر

کاربر ارشد
سطح
43
 
تاریخ ثبت‌نام
17/9/19
ارسالی‌ها
8,476
پسندها
59,905
امتیازها
96,873
مدال‌ها
57
  • نویسنده موضوع
  • #19
کمپانی نایک

یکی از پرفروش‌ترین محصولات کمپانی نایک کفش و وسایل مربوط به لبران جمیز است. در سال ۲۰۱۵ شرکت نایک با وی قراردادی مادام العمر بست. کفش‌های وی در سطح جهان بسیار پر فروش هستند.
 
امضا : قمر
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] BARAN_B

قمر

کاربر ارشد
سطح
43
 
تاریخ ثبت‌نام
17/9/19
ارسالی‌ها
8,476
پسندها
59,905
امتیازها
96,873
مدال‌ها
57
  • نویسنده موضوع
  • #20
اطلاعاتی دیگر

لبران جیمز و ساوانا برانسون از سال‌های حضور در دبیرستان، به هم علاقه‌مند بودند. آن‌ها سرانجام در سال ۲۰۱۳ با هم ازدواج کردند. لبران حلقه‌ای برای نامزدی به ساوانا داد که سیصد هزار دلار ارزش داشت. این زوج صاحب دو فرزند پسر و یک دختر هستند. لبران جونیور، برایس ماکسیموس و ژوری.

پراستفاده‌ترین ماشین لبران جیمز، یک فراری مدل اف ۳۴۰ است. او از همه کمپانی‌های محبوب‌اش یک ماشین در اختیار دارد. از دوج چلنجر و مرسدس بنز اس ۶۳ گرفته تا هامر، شورلت کامارو، اورنج جیپ و پورشه توربو. خودروهایی که نشان می‌دهند سلیقه او بسیار متنوع است و ماشین‌های شاسی بلند، تفاوتی با ماشین‌های دیگر برای لبران جیمز ندارند. .
 
امضا : قمر
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] BARAN_B
عقب
بالا