- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
محققان، پاسخهای بیش از ۱۸۰۰۰ آمریکایی را از بررسی تغذیهای که ۷ سال طول کشید، تجزیه و تحلیل کردند و دریافتند که در مقایسه با افراد دارای وزن طبیعی، بزرگسالان چاق ۵ تا ۱۲ درصد کمتر از تمام میکرونوترینتها در رژیم غذاییشان استفاده میکردند.
چند کمبود خاص نیز مشخص شد: بزرگسالان چاق در مقایسه با بزرگسالانی با وزن طبیعی، ۲۰٪ بیشتر دارای کمبود ویتامین A، ویتامین C و منیزیم بودند. همچنین به احتمال کمتری، به مقدار توصیه شده روزانه، کلسیم، ویتامین D و ویتامین E مصرف میکردند.
اما دلیل این کمبود چیست؟
یک توضیح این است که افراد دارای BMI بالاتر، تمایل دارند غذاهایی با مواد مغذی کمتر مصرف کنند. اما نویسندگان این مقاله، یک احتمال دیگر را نیز مدنظر دارند: دریافت مواد مغذی ناکافی ممکن است به چاقی...
چند کمبود خاص نیز مشخص شد: بزرگسالان چاق در مقایسه با بزرگسالانی با وزن طبیعی، ۲۰٪ بیشتر دارای کمبود ویتامین A، ویتامین C و منیزیم بودند. همچنین به احتمال کمتری، به مقدار توصیه شده روزانه، کلسیم، ویتامین D و ویتامین E مصرف میکردند.
اما دلیل این کمبود چیست؟
یک توضیح این است که افراد دارای BMI بالاتر، تمایل دارند غذاهایی با مواد مغذی کمتر مصرف کنند. اما نویسندگان این مقاله، یک احتمال دیگر را نیز مدنظر دارند: دریافت مواد مغذی ناکافی ممکن است به چاقی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.