متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.
  • موارد قبل از ارسال عکس:

1- با توجه به چندین تذکر از کارگروه مصادیق مجرمانه (فیلترینگ) به عکس ها لطفا قبل ازارسال عکس دقت کنید که عکس ارسالی از نظر پوشش، مناسب باشد و برای سایت ایجاد مشکل ننماید. (بازبودن بالا تنه، پایین تنه، سرشانه ها)

2- در صورت مشاهده عکس های مورد دار بلافاصله گزارش را زده تا تیم یک رمان بررسی لازم را انجام دهند.

3- در صورت مشاهده عکس های مورد دار زیاد از یک کاربر، کاربر فوق مسدود و تمام پست های این شخص پاک خواهد شد.

4-دقت فرمایید که تعداد عکس های ارسالی در هر پست باید بین 3 تا 5 عکس باشد و تعداد ارسالی در هر تاپیک کمتر از 4 پست نباشد.

5-از ارسال هر گونه تاپیک تکراری و اسپم خودداری بفرمایید.

آموزشی آموزش فوکوس در عکاسی

• نویسنده موضوع ¦[☆ Atrin ☆]¦›
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 163
  • کاربران تگ شده هیچ

¦[☆ Atrin ☆]¦›

نویسنده افتخاری
سطح
24

ارسالی‌ها
11,709
پسندها
10,744
امتیازها
67,173
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
آموزش فوکوس در عکاسی: چگونه حالت یا مد فوکوس مناسب را برای هر موقعیت انتخاب کنیم

camera-focus-modes-02.jpg

آیا می خواهید بدانید که چطور باید هر بار دوربین خود را برمی دارید، حالت فوکوس مناسب را انتخاب کنید؟ خب جای درستی آمده اید. چون اگرچه ممکن است انتخاب بهترین مُد فوکوس برای هر موقعیت عکاسی سخت به نظر برسد، اما چند دستورالعمل ساده وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید تا مطمئن شوید که همیشه فوکوس مناسبی به دست می آورید. در این آموزش عکاسی شما عزیزان را با مد ها یا حالت های مختلف فوکوس خودکار و دستی دوربین و اینکه چه موقع از آن ها استفاده کنید آشنا می کنیم.
بیایید شروع کنیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›

¦[☆ Atrin ☆]¦›

نویسنده افتخاری
سطح
24

ارسالی‌ها
11,709
پسندها
10,744
امتیازها
67,173
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
۱
سه مُد فوکوس اصلی
اکثر دوربین ها به سه مُد فوکوس اصلی مجهز هستند:

AF-S، که تحت عنوان تک شات (One Shot) نیز شناخته شده است.

AF-C، که تحت عنوان پیوسته (Continuous) و Al Servo نیز شناخته شده است.

دستی (Manual) (گاهی اوقات به اختصار M نوشته می شود).

توجه داشته باشید که برخی از دوربین ها شامل یک مُد فوکوس اضافی هستند، که تحت عنوان AI Focus یا AF-A نیز شناخته شده است. اما این مُدی است که هیچ وقت مورد استفاده قرار نمی گیرد، و من قطعا آن را به دیگران توصیه نمی کنم (اغلب بدقلق است، و خیلی کارآمد نیست).

در عوض، پیشنهاد می کنم نحوه استفاده از مُدهای ذکر شده در بالا را یاد بگیرید، در این صورت حتما کارتان را به خوبی انجام خواهید داد!

خب هر یک از این مُدهای فوکوس اصلی...

¦[☆ Atrin ☆]¦›

نویسنده افتخاری
سطح
24

ارسالی‌ها
11,709
پسندها
10,744
امتیازها
67,173
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
۲
چه موقع باید از مُد فوکوس AF-S استفاده کنید؟
مُد فوکوس AF-S ترجیح من است، و مُدی که بیشتر از آن استفاده می کنم. هنگام انتخاب یک مُد فوکوس، AF-S اولین گزینه ای است که به ذهنم می رسد. و اگر شما بیشتر یک عکاس اجسام بی جان هستید (یعنی عکاس اکشن/ ورزشی/ حیات وحش نیستید)، توصیه می کنم همیشه از مُد AF-S استفاده کنید.

علت آن این است که کاربردهای زیادی دارد، از عکاسی منظره گرفته تا عکاسی خیابانی و پرتره و غیره.

camera-focus-modes-03.jpg

من از مُد AF-S برای ثبت این تصویر نمونه از تایر یک دوچرخه استفاده کردم. لنز Canon EF 50mm f1.8، فاصله کانونی ۵۰mm، دیافراگم f/1.8، سرعت شاتر ۱/۳۲۰ ثانیه، ایزو ۲۰۰

در واقع، AF-S...

¦[☆ Atrin ☆]¦›

نویسنده افتخاری
سطح
24

ارسالی‌ها
11,709
پسندها
10,744
امتیازها
67,173
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
۳
چه موقع باید از مُد فوکوس AF-C استفاده کنید؟
شما باید هر موقع که از یک حرکت (اکشن) عکس می گیرید، از مُد فوکوس AF-C استفاده کنید.

camera-focus-modes-05.jpg

گرفتن یک عکس اکشن مانند این در مُد AF-C بسیار آسان تر است! فاصله کانونی ۴۰۰mm، دیافراگم f/7.1، سرعت شاتر ۱/۱۲۵۰ ثانیه، ایزو ۲۰۰

مُد AF-C به شما اجازه می دهد تا فوکوس کرده و دوباره فوکوس کنید، یا فوکوس کرده و یک سوژه متحرک را در سرتاسر کادر ردیابی کنید.

این کار در هنگام عکاسی از ورزش ها، که بازیکنان به ندرت ثابت باقی می مانند تا امکان فوکوس آسان را به شما بدهند، بسیار ارزشمند است.

مُد AF-C برای عکاسی حیات وحش و پرندگان نیز عالی است، چون شما دائما با...

¦[☆ Atrin ☆]¦›

نویسنده افتخاری
سطح
24

ارسالی‌ها
11,709
پسندها
10,744
امتیازها
67,173
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
۴
چه موقع باید از مُد فوکوس دستی خود استفاده کنید؟
camera-focus-modes-08.jpg

فاصله کانونی ۱۰۰mm، دیافراگم f/3.5، سرعت شاتر ۱/۳۲۰ ثانیه، ایزو ۲۰۰

فوکوس دستی اغلب گزینه آخر است، و هنگامی که AF-S و AF-C موفقیت آمیز نبودند به سراغ آن می روید.

فوکوس دستی بسیار بسیار کُند است. همچنین اگر قبلا زیاد با آن کار نکرده باشید، می تواند ناامید کننده باشد. اما تنها مُدی است که صرف نظر از روشنایی، و اندازه و رنگ سوژه شما همیشه دقیق است.

می دانید، موقعیت هایی وجود دارد که در آن AF-C و AF-S خیلی خوب عمل نمی کنند.

– زمانی که نور کم است

– زمانی که سوژه شما به شدت از پشت روشن شده است

– زمانی که سوژه شما کنتراست بسیار کمی...

¦[☆ Atrin ☆]¦›

نویسنده افتخاری
سطح
24

ارسالی‌ها
11,709
پسندها
10,744
امتیازها
67,173
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
ن
نتیجه گیری
camera-focus-modes-12.jpg

فاصله کانونی ۵۰mm، دیافراگم f/4، سرعت شاتر ۱/۲۵۰ ثانیه، ایزو ۲۰۰

اکنون که خواندن این مقاله را به پایان رساندید، می دانید که انتخاب یک مُد فوکوس نباید سخت باشد.

چون در مورد AF-S می دانید (که برای سوژه های ثابت و بی حرکت عالی است).

در مورد AF-C می دانید (که برای عکاسی اکشن عالی است).

و در مورد فوکوس دستی می دانید، که در چندین سناریو (از جمله ماکرو، منظره، و اجسام بی جان) مفید است.

حالا نوبت شماست:

مُد فوکوس مورد علاقه شما کدام است؟ و برای انتخاب یک مُد فوکوس چه کار می کنید؟ پاسخ خود را در قسمت نظرات برای ما بنویسید!

نویسنده: جیمیز دمپسی (Jaymes Dempsey)

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا