- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
برنا/ سوءتغذیه می تواند یک فاکتور بسیار مهم برای پیشرفت بیماری کرونا در دوران نقاهت و افزایش وخامت بیماری باشد.
مرجان عجمی، مسئول ترجمان دانش همگانی تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، درباره تغذیه بعداز بیماری کرونا می گوید:
«باید به مسئله سوءتغذیه توجه کرد. سوءتغذیه یک پیامد برای بیماران کرونایی بستری در بیمارستان هاست که این مورد می تواند به دلیل بیماری، دریافت ناکافی مواد غذایی لازم و از دست دادن میزان چشمگیر مواد مغذی اتفاق بیفتد».در ادامه به توضیحات مفصل در این باره می پردازیم :
به طور کلی سوءتغذیه چه قبل از ابتلا به کرونا، چه در دوره بیماری و چه در دوره نقاهت بیماری بسیار اهمیت دارد. مسئول ترجمان دانش همگانی تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ادامه...
مرجان عجمی، مسئول ترجمان دانش همگانی تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، درباره تغذیه بعداز بیماری کرونا می گوید:
«باید به مسئله سوءتغذیه توجه کرد. سوءتغذیه یک پیامد برای بیماران کرونایی بستری در بیمارستان هاست که این مورد می تواند به دلیل بیماری، دریافت ناکافی مواد غذایی لازم و از دست دادن میزان چشمگیر مواد مغذی اتفاق بیفتد».در ادامه به توضیحات مفصل در این باره می پردازیم :
به طور کلی سوءتغذیه چه قبل از ابتلا به کرونا، چه در دوره بیماری و چه در دوره نقاهت بیماری بسیار اهمیت دارد. مسئول ترجمان دانش همگانی تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ادامه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.