فال شب یلدا

بسکتبال عشق بسکتبالی‌های طلاب

• نویسنده موضوع YASAMAN.RAZIYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 10
  • بازدیدها 256
  • کاربران تگ شده هیچ

YASAMAN.RAZIYAN

مدیر بازنشسته
سطح
22

ارسالی‌ها
3,294
پسندها
13,427
امتیازها
45,473
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
عشق بسکتبالی‌های طلاب

سالن شهید باهنر یکی از مجموعه‌های معروف منطقه است. خیلی بزرگ و مجهز و کامل نیست، اما قهرمان‌های زیادی را تحویل لیگ‌های استانی داده است. بازیکنانی، چون وحید و احسان دلیر‌زهان که در تیم ملی‌اند.

امضا : YASAMAN.RAZIYAN

YASAMAN.RAZIYAN

مدیر بازنشسته
سطح
22

ارسالی‌ها
3,294
پسندها
13,427
امتیازها
45,473
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
عصومه فرمانی‌کیا | فاطمه سیرجانی/ شهرآرانیوز - دنیا تا دلتان بخواهد پر از ورزشکاران موفق است. ستاره‌هایی که از همان روز اول روی ریل موفقیت گام برمی‌دارند. چهره‌هایی که از همان اولین‌باری که تماشایشان کرده‌ایم در اوج بوده‌اند و روزی روی یکی از همان قله‌هایی که تمام زندگی را رویش سیر کرده‌اند، خداحافظی خواهند کرد. اصلا انگار خلق شده‌اند تا ما از حجم کیفیت و خلاقیتی که در آن‌هاست، لذت ببریم. آدم‌هایی که شاید برای لحظه‌ای هیجان‌زده‌مان کنند و به وجدمان آورند، اما قطعا برای هیچ‌کدام از ما الهام‌بخش نخواهند بود، چون به قله‌ها تعلق دارند. اما آن طرف آدم‌های قله‌نشین هم دسته‌ای هستند که به هر جان کندنی هست، خودشان را به اوج می‌رسانند. قهرمان‌هایی که نه ژن خوب دارند و نه از امکانات و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

YASAMAN.RAZIYAN

مدیر بازنشسته
سطح
22

ارسالی‌ها
3,294
پسندها
13,427
امتیازها
45,473
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
قهرمان‌های باهنر
سالن شهید باهنر یکی از مجموعه‌های معروف منطقه است. خیلی بزرگ و مجهز و کامل نیست، اما قهرمان‌های زیادی را تحویل لیگ‌های استانی داده است. بازیکنانی، چون وحید و احسان دلیر‌زهان که در تیم ملی‌اند.
هنوز سالن ورزشی مروج به بهره‌برداری کامل نرسیده است، اما قرارمان کنار بچه‌های بسکتبالیست محله آنجا ردیف می‌شود. جوان‌هایی که هیبتشان از دور چشم آدم را می‌گیرد و لبخند از روی لبشان جمع نمی‌شود، حتی بعد اینکه چند ساعت تمام گپ می‌زنیم و از فراز و فرود روز‌هایی می‌گوییم و می‌شنویم که کسی آن‌ها را ندیده است و راحت از کنارشان گذشته است؛ اینکه غیر از فوتبال رشته‌های دیگر محبوب نیستند، اینکه بسکتبال بدون پشتوانه است و باید به فکر حفظ سرمایه‌های این...

YASAMAN.RAZIYAN

مدیر بازنشسته
سطح
22

ارسالی‌ها
3,294
پسندها
13,427
امتیازها
45,473
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
ابوالفضل یک ستاره است
محمد ضیائیان عمری در این منطقه زندگی کرده است، ۲۰ سال از زندگی‌اش را با بچه‌های این محله گذرانده و حالا درست شبیه پدری که از قد کشیدن و موفقیت فرزندش لذت می‌برد، با اشتیاق از تک‌تک آن‌ها نام می‌برد. اول از همه به سیدابوالفضل سیدی اشاره می‌کند و می‌گوید: یکی از استعداد‌هایی که در مدت ۲۰ سال در بسکتبال کشف کردم، ابوالفضل است؛ معرکه است و باورنکردنی.
به ابوالفضل نمی‌خورد که بیشتر از ۲۲ سال داشته باشد. نسبت به بقیه ظریف‌تر است و موهایش را از پشت با کش محکم بسته است.
سیدابوالفضل را باید جعبه سیاه تیم بسکتبال این محله بدانیم. بیشترین خیز‌ها برای صاحب مقام شدن در استان و کشور و آسیا با همت او برداشته شده است.
گرچه ضیائیان از همان...

YASAMAN.RAZIYAN

مدیر بازنشسته
سطح
22

ارسالی‌ها
3,294
پسندها
13,427
امتیازها
45,473
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
مزه قهرمانی‌ها زیر زبانم است
پس از این سخنان، ابوالفضل سیدی از سال‌های تحصیلش و انتخاب شدنش برای این رشته می‌گوید: اوایل اصلا علاقه‌ای به بسکتبال و حضور در سالن نداشتم. آقای ضیائیان خیلی مصر بودند این رشته را ادامه دهم. تا چندوقت به دنبال فرار و گریز از تمرین بودم، اما کم‌کم علاقه‌مند شدم. دیگر نیازی نبود مربی دنبالم باشد. بعد از آن زندگی‌ام خلاصه شده بود در ورزش. سال ۹۱ که وارد تیم ملی شدم، بسکتبال تمام هم و غم روزهایم شده بود. خوشبختانه چندین و چندبار قهرمان و نایب‌قهرمان آسیا و کشور شدیم. مزه آخرین قهرمانی تیم در آسیا که ۳ سال پیش اتفاق افتاد، هنوز زیر زبانم است. مسابقات تلخی و شیرینی زیادی دارد و بدون شکست هم نمی‌شود، اما در بین همه اتفاقات و...

YASAMAN.RAZIYAN

مدیر بازنشسته
سطح
22

ارسالی‌ها
3,294
پسندها
13,427
امتیازها
45,473
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
هم مربیگری می‌کنم و هم استعدادیابی
مهدی افخمی ۲۷ ساله است و هم مربیگری می‌کند و هم استعدادشناسی. بی‌هیچ مقدمه‌ای وارد اصل مطلب می‌شود: در مدرسه موثق‌عاملی که الان تخریب شده است، درس می‌خواندم. به عشق زمین خاکی و گل کوچک تا دوم راهنمایی فوتبال بازی می‌کردم و بعد استاد کشفم کرد.
ریز می‌خندد و سر به سمت آقای ضیائیان می‌چرخاند: ایشان معلم ورزش ما بودند و می‌گفتند به درد بسکتبال می‌خورم. ناگفته نماند برادر بزرگ‌ترم قبلا در همین مدرسه بسکتبال بازی می‌کرد. شاید به همین دلیل بدون برو برگرد من انتخاب شدم. تجربه بازی‌های برادرم و راهنمایی‌های او درصد خطا و اشتباهاتم را کمتر می‌کرد و علاقه‌مندی‌ام را بیشتر. یکی‌دو سال کم‌وبیش این رشته ورزشی را دنبال کردم،...

YASAMAN.RAZIYAN

مدیر بازنشسته
سطح
22

ارسالی‌ها
3,294
پسندها
13,427
امتیازها
45,473
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
اوایل علاقه‌ای نداشتم
باقر شرفی باهیبت است و رشید و در ۲۲ سالگی با ۱۹۵ سانتی‌متر قد می‌درخشد. بی‌خبر از دنیای اطراف مشغول گذراندن دوران کودکی در یکی از مدرسه‌های همین اطراف بوده است که یک اتفاق مسیر زندگی‌اش را تغییر داد: کلاس پنجم دبستان فصل آشنایی من و آقای ضیائیان بود. درحقیقت ایشان من را برای این رشته انتخاب کرد. مثل بچه‌های دیگر اوایل اصلا به بسکتبال علاقه‌ای نداشتم، ولی پیگیری‌های مربی که هنوز هم پدرانه ادامه دارد، کم‌کم به این رشته و بودن توی سالن کنار دیگر بچه‌ها علاقه‌مندم کرد.
هرکدام از آن‌ها که شروع به حرف زدن می‌کنند، لابه‌لای حرف‌هایشان گریزی به خانواده می‌زنند؛ اینکه در کنار کار تقلا کرده‌اند از تمرین و ورزش هم دور نمانند. بچه‌های این...

YASAMAN.RAZIYAN

مدیر بازنشسته
سطح
22

ارسالی‌ها
3,294
پسندها
13,427
امتیازها
45,473
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
خدمتی که با بسکتبال تمام شد
داستان حسین محمدزاده، جوان ۲۷ ساله با ۲ متر قد با دیگران کمی تفاوت دارد. تعریف می‌کند: تقریبا بسکتبال را از سال دوم دبیرستان و کمی دیر شروع کردم. تا قبلش هندبال بازی می‌کردم، آن هم در سطح کشوری. با آقای افخمی دوست بودم و ایشان به سبب قد بلندم ترغیبم کرد تا این رشته را انتخاب کنم. آقای ضیائیان کمک کرد سر تمرین‌ها حاضر شوم و، چون از یک رشته دیگر به این رشته آمده بودم، بیشتر از دیگر بچه‌های تیم برایم وقت می‌گذاشت. چون زمینه ورزشی داشتم، خیلی زود توانستم خودم را به بچه‌های تیم برسانم. بعد از آن آقای ضیائیان من را به تیم فرش مشهد معرفی کرد. بعد از چند جلسه تمرین و بازی به این رشته علاقه‌مند شدم، حتی بیشتر از هندبالی که از...

YASAMAN.RAZIYAN

مدیر بازنشسته
سطح
22

ارسالی‌ها
3,294
پسندها
13,427
امتیازها
45,473
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
سکتبالیست‌های طلاب را ایران می‌شناسد
احتیاج نیست کلی عدد و رقم را به جان هم بیندازیم تا ببینیم کدام‌یک از باشگاه‌های جنوب و شمال شهر عملکرد بهتری در لیگ‌ها دارند. باشگاه‌های متمول به کمک پول تمرین می‌کنند، اما در سالن‌های این طرف عشق قدرت بیشتری دارد.
محمد ضیائیان، مسئول سالن شهید باهنر، مردی ۵۵ ساله است و به قول خودش در ۲۰ سال گذشته نتوانسته خاک این منطقه را رها کند و به سمت محله زندگی‌اش در قاسم‌آباد برود. می‌گوید عشق من به سالن شهید باهنر مربوط به امروز و دیروز نیست و تمام هم نمی‌شود. این را با قدرت تمام می‌گویم. او عاشق این سالن و بچه‌هاست و نمی‌داند بعد از ترک معشوق چه کاری می‌تواند انجام دهد. صادقانه می‌گوید از خداحافظی کردن می‌ترسم. این را...

YASAMAN.RAZIYAN

مدیر بازنشسته
سطح
22

ارسالی‌ها
3,294
پسندها
13,427
امتیازها
45,473
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
بازیکنان رشته بسکتبال باید به لحاظ جسمانی ویژگی خاصی داشته باشند؟
اولویت اول ورزشی بودن، استعدادی است که در آن بازیکن دیده می‌شود.

گفتید شما زیر نظر آموزش‌وپرورش هستید؟
بله.

پس باید موفقیت‌های زیادی داشته باشید.
ناحیه ما در استان خراسان همیشه دارای مقام بوده است. ۵ سال پشت سر هم قهرمان استان خراسان بودیم. سال گذشته با توجه به شرایط، فقط رقابت متوسطه‌های دوم برگزار شد. ناحیه ۵ قهرمان این بازی‌ها شد و به بازی‌های کشوری راه یافت. امسال هم متوسطه اول خیلی خوب بازی می‌کرد و احتمال می‌دادیم ۹۰ درصد به قهرمانی دست پیدا کند، اما به علت شرایط...

عقب
بالا