نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

طب سنتی خواص اب برنج

  • نویسنده موضوع ღReyhaneღ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 174
  • کاربران تگ شده هیچ

ღReyhaneღ

کاربر نیمه فعال
سطح
8
 
ارسالی‌ها
578
پسندها
891
امتیازها
6,273
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • #1
آب برنج سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی


آبی که برنج در آن جوشیده و پخته است را دور نریزید. همین آب حاوی ویتامین ها و مواد معدنی فوق العاده ای است و استفاده از آن یکی از روش های درمانی ساده و کم هزینه برای مقابله با برخی از مشکلات روزمره است. فقط کافی است این آب را در ظرف شیشه ای ریخته و مقداری دارچین به آن اضافه کنید. در این صورت یک نوشیدنی خوش طعم خواهید داشت. تنها ایرادی که به آب برنج وارد می شود عاری بودن آن از کلسیم است. بدون شک می توانید کلسیم را در سبزیجات و میوه های خشک و لبنیات پیدا کنید.





آب برنج یک سد طبیعی در برابر پیری زودهنگام


باید بگوییم که آب برنج حاوی میزان زیادی «اینوزیتول» است. اینوزیتول از خانواده ویتامین B است و خواص متعددی دارد. این عنصر مغذی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ღReyhaneღ
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Adan

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
80
پاسخ‌ها
7
بازدیدها
249
پاسخ‌ها
7
بازدیدها
228
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
148
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
142
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
136

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا