متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

طب سنتی کاهش فشار و قند خون با دانه کنجد!

  • نویسنده موضوع فاطم
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 187
  • کاربران تگ شده هیچ

فاطم

مدیر بازنشسته
سطح
39
 
ارسالی‌ها
6,888
پسندها
45,857
امتیازها
96,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • #1
مجله دلتا/ دانه کنجد فواید بسیاری برای سلامتی دارد که از هزاران سال پیش در طب سنتی مورد استفاده قرار می گرفت. این ماده بدن را در برابر بیماری قلبی، دیابت و آرتروز حفاظت می کند. در این قسمت 9 خاصیت دانه کنجد برای سلامتی بدن را می خوانیم.

منبع خوب فیبر
سه قاشق غذاخوری دانه کنجد فیبر مورد نیاز بدن شما را تامین می کند. همانطور که می دانید فیبر در کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی، سرطان های خاص، چاقی و دیابت نوع 2، نقش دارد و همچنین باعث بهبود گوارش می شود.

منبع مغذی پروتئین گیاهی
در 3 قاشق غذاخوری کنجد، 5 گرم پروتئین وجود دارد. برای اینکه از حداکثر پروتئین بهره ببرید، بهتر است کنجد بوداده را انتخاب کنید زیرا در این نوع کنجد، ترکیباتی که مانع...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا