- ارسالیها
- 998
- پسندها
- 15,331
- امتیازها
- 38,073
- مدالها
- 22
- نویسنده موضوع
به گزارش ایلنا، ابراهیم صادقی در نشست خبری پس از دیدار برابر پیکان تهران گفت: در مورد بازی به دلیل اینکه دو تیم در پایین جدول هستند استرس خیلی زیادی به بازیکنان بود و شاید فوتبال با کیفیتی نبود. بیشتر بازی مستقیم بود و توپهای سوم ضربه ایستگاهی یا کرنر یا پرتاب اوت دستی بود.
او ادامه داد: فکر میکنم در نیمه اول تیم پیکان خوب بازی کرد اما در نیمه دوم تیم ما بهتر بود. بیشتر دقایق بازی در زمین حریف بودیم و توانستیم فشار زیادی به آنها وارد کنیم اما در کل دو تیم موقعیتهای زیادی روی دروازهها ایجاد نکردند و دروازهها تهدید نشد.
صادقی گفت: در ادامه لیگ فکر میکنم با شرایط و بازیهایی که تیم ما دارد میتوانیم نتایج بهتری به دست بیاوریم و شرایطمان را در جدول بهتر کنیم.
سرمربی تیم سایپا...
او ادامه داد: فکر میکنم در نیمه اول تیم پیکان خوب بازی کرد اما در نیمه دوم تیم ما بهتر بود. بیشتر دقایق بازی در زمین حریف بودیم و توانستیم فشار زیادی به آنها وارد کنیم اما در کل دو تیم موقعیتهای زیادی روی دروازهها ایجاد نکردند و دروازهها تهدید نشد.
صادقی گفت: در ادامه لیگ فکر میکنم با شرایط و بازیهایی که تیم ما دارد میتوانیم نتایج بهتری به دست بیاوریم و شرایطمان را در جدول بهتر کنیم.
سرمربی تیم سایپا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.