L Lili.Da پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 29 ارسالیها 1,308 پسندها 28,734 امتیازها 53,071 مدالها 23 2/8/20 نویسنده موضوع مدیر #1 همه ما یه کسی را داریم که دلمون میخواد باهاش حرف بزنیم اما نمیتونیم. تصور کن روبروت نشسته و باهاش حرف بزن اول خودم فقط برای اینکه یک روز اینطوری روبروت باشم و باهات حرف بزنم زندگی کردم امضا : Lili.Da
همه ما یه کسی را داریم که دلمون میخواد باهاش حرف بزنیم اما نمیتونیم. تصور کن روبروت نشسته و باهاش حرف بزن اول خودم فقط برای اینکه یک روز اینطوری روبروت باشم و باهات حرف بزنم زندگی کردم
fateme donya رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 35 پسندها 654 امتیازها 3,803 مدالها 6 2/8/20 #2 بابایی خیلی دوست دارم البته مامان رو یه کووووچوولو بیشتر
L Lili.Da پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 29 ارسالیها 1,308 پسندها 28,734 امتیازها 53,071 مدالها 23 3/8/20 نویسنده موضوع مدیر #3 من خیلی موقع از دست شماها دلخور شدم ولی سعی کردم ببخشمتون. همه چیز هایی که تو خودم ریختم و تلنبار شده و درد را تحمل میکنم تا یه وقت ناراحتتون نکنم. ولی میترسم یه روزی همش سرازیر بشه :) امضا : Lili.Da
من خیلی موقع از دست شماها دلخور شدم ولی سعی کردم ببخشمتون. همه چیز هایی که تو خودم ریختم و تلنبار شده و درد را تحمل میکنم تا یه وقت ناراحتتون نکنم. ولی میترسم یه روزی همش سرازیر بشه :)