- ارسالیها
- 893
- پسندها
- 5,556
- امتیازها
- 23,673
- مدالها
- 1
- نویسنده موضوع
سینا زامهران در خصوص عملکردش در برابر مدافع عنوان قهرمانی لیگ برتر گفت: سعی کردم فارغ از جو ورزشگاه و نام رقیب هر چه در توان دارم را برای موفقیت پدیده به کار ببندم. امیدوارم توانستهباشم در نهایت رضایت کادر فنی و هواداران را به دست آوردهباشم. این نخستین باری بود که در ورزشگاه آزادی به میدان رفتم، اما با توجه به صحبتهای کادرفنی و بازیکنان بزرگتر تیم توانستم از استرسم کم کنم.
بازیکن جوان تیم پدیده در خصوص دیدار با نفت تهران گفت: به هیچ وجه نباید نفت را دست کم بگیریم. امیدوارم بتوانیم از پس این حریف بربیاییم و با کسب این سه امتیاز، دوباره روند بردهایمان را آغاز کنیم. باید از رضا مهاجری که به جوانان تیمش اعتماد میکند تشکر کنم. قطعا ما بازیکنان جوان تیم نیز برای موفقیت پدیده تمام تلاش...
بازیکن جوان تیم پدیده در خصوص دیدار با نفت تهران گفت: به هیچ وجه نباید نفت را دست کم بگیریم. امیدوارم بتوانیم از پس این حریف بربیاییم و با کسب این سه امتیاز، دوباره روند بردهایمان را آغاز کنیم. باید از رضا مهاجری که به جوانان تیمش اعتماد میکند تشکر کنم. قطعا ما بازیکنان جوان تیم نیز برای موفقیت پدیده تمام تلاش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.