- ارسالیها
- 5,063
- پسندها
- 70,100
- امتیازها
- 80,673
- مدالها
- 34
- نویسنده موضوع
چند روزی است که اپراتورهای همراه اول و ایرانسل بستههای بلندمدت بیش از ۳۰ روزه اینترنت را از دسترس مشترکان خود خارج کردهاند و مشترکان دیگر امکان خرید این بستهها را از طریق کدهای دستوری ندارند؛ موضوعی که مشترکان را با مشکلاتی مواجه و کار را برایشان سخت کرده است.
به این ترتیب ایرانسل خرید بستههای بیش از ۳۰ روزه از طریق اپلیکیشن «ایرانسل من» و کدهای دستوری قابل استفاده را مسدود کرده و خرید بستههای ۶۰، ۹۰ و یا ۳۶۵ روزه فقط از طریق سایت این اپراتور برای مشترکان قابل دسترسی است.
همراه اول هم مدعی است که امکان خرید بستههای بلندمدت از طریق سایت این اپراتور برای مشترکان فراهم است، اما علاوه بر اینکه خرید بستههای بلندمدت از طریق کدهای دستوری و اپلیکیشن «همراه من» مسدود شده...
به این ترتیب ایرانسل خرید بستههای بیش از ۳۰ روزه از طریق اپلیکیشن «ایرانسل من» و کدهای دستوری قابل استفاده را مسدود کرده و خرید بستههای ۶۰، ۹۰ و یا ۳۶۵ روزه فقط از طریق سایت این اپراتور برای مشترکان قابل دسترسی است.
همراه اول هم مدعی است که امکان خرید بستههای بلندمدت از طریق سایت این اپراتور برای مشترکان فراهم است، اما علاوه بر اینکه خرید بستههای بلندمدت از طریق کدهای دستوری و اپلیکیشن «همراه من» مسدود شده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر