- ارسالیها
- 893
- پسندها
- 5,556
- امتیازها
- 23,673
- مدالها
- 1
- نویسنده موضوع
مصطفی کارخانهپس از پیروزی 3 بر صفر عصر امروز (چهارشنبه) تیمش مقابلکاله در هفته هشتم لیگ برتر والیبال گفت: به نظرم استحقاق پیروز شدن را داشتیم. این که بازیکنان ما به این طرز فکر رسیدهاند که در هر بازی باید برنده شویم و اینکه موفق شدیم هشت پیروزی را در هشت بازی کسب کنیم، نوید روزهای خوبی را میدهد.
وی ادامه داد: درباره انگیزه بازیکنان جوان با شاگردانم حرف زده بودم و گفتم که باوجود این که دو ست پیش هستید از پیروزی مطمئن نباشید زیرا ممکن است انگیزه تیم حریف شرایط بازی را عوض کند.
سرمربی تیم والیبال بانک سرمایه تصریح کرد: اگر بخواهیم در قهرمانی باشگاههای جهان موفق شویم باید در لیگ برتر هماهنگ باشیم. دیدارهای لیگ بازیهای تدارکاتی مناسبی برای بانک...
وی ادامه داد: درباره انگیزه بازیکنان جوان با شاگردانم حرف زده بودم و گفتم که باوجود این که دو ست پیش هستید از پیروزی مطمئن نباشید زیرا ممکن است انگیزه تیم حریف شرایط بازی را عوض کند.
سرمربی تیم والیبال بانک سرمایه تصریح کرد: اگر بخواهیم در قهرمانی باشگاههای جهان موفق شویم باید در لیگ برتر هماهنگ باشیم. دیدارهای لیگ بازیهای تدارکاتی مناسبی برای بانک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.