زندگی عجیب شهروند کرمانشاهی با خزندگان مرگبار/ مرد ضد زهر: مار ضامن وامم شد!

• نویسنده موضوع Niloo.j
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 152
  • کاربران تگ شده هیچ

Niloo.j

نویسنده ادبیات
سطح
44

ارسالی‌ها
5,065
پسندها
70,102
امتیازها
80,673
مدال‌ها
34
  • نویسنده موضوع
هرازگاهی خبری می‌خوانیم و می‌شنویم درباره زندگی مسالمت‌آمیز انسان‌ها با حیوانات خطرناک. به تازگی ویدئویی منتشر شده است از محیط بانی که سه پلنگ برای خوابیدن کنار او با هم رقابت می‌کنند. چهارسال پیش یک خانواده مقدونیه‌ای، عکس‌هایشان از رفاقت با گرگ‌ها را منتشر کردند. همه‌مان کلی نمونه‌های خارجی و داخلی دیگر سراغ داریم و «چطور ممکنه؟»، اولین سوالی است که همیشه در برخورد با چنین مواردی برای‌مان پیش می‌آید.
زندگی عجیب مرد کرمانشاهی با خزندگان مرگبار/ مار ضامن وامم شد!

در این پرونده، سراغ خانواده‌ای رفته‌ایم که با مار‌های سمی، زندگی خوب و خوشی دارند. خانواده‌ای چهار نفره که چنان با مار‌ها اُنس گرفته‌اند که گویی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Niloo.j

Niloo.j

نویسنده ادبیات
سطح
44

ارسالی‌ها
5,065
پسندها
70,102
امتیازها
80,673
مدال‌ها
34
  • نویسنده موضوع
تو هم مثل پدرت، به مارگیری مشهوری؟
بله، تا حالا جان چندین نفر را نجات داده‌ام. در محل‌مان من را می‌شناسند و اگر خطری باشد، خبرم می‌کنند. بعضی وقت‌ها هم شیطنت می‌کنم. مثلا معلمم را تهدید کردم که اگر نمره ندهد، مار می‌برم سر کلاس. البته هیچ وقت چنین کاری نمی‌کنم. طرف می‌ترسد قلبش می‌گیرد، دردسر درست می‌شود.

بیچاره دانش‌آموز‌های آینده‌ات!
آره، (با خنده) هر روز چند تا مار می‌گذارم لای کتاب‌ها و با خودم می‌برم مدرسه برای دانش‌آموز‌های حرف گوش نکن.

تفریح تو و بچه‌های هم سن و سالت در روستا چیست؟
بچه‌های این‌جا یا تراکتور دارند یا می‌روند پیش گاو و گوسفندها. این تفریح‌شان است. سرگرمی من هم مار است. توی خانه آزادند و باهاشان بازی می‌کنم.

پدرت هم گفت با مار‌ها بازی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Niloo.j