- ارسالیها
- 3,294
- پسندها
- 13,427
- امتیازها
- 45,473
- مدالها
- 26
- نویسنده موضوع
شجاع خلیلزاده: ایده شوخی با جام قهرمانی مال خود خودم بود! خبر ورزشی : مدافع میانی پرسپولیس گفت: کجای فیلم ویدئویی من برای استقلالیها یا تیمهای دیگر کری خواندم. من فقط میخواستم به مناسبت قهرمانی پرسپولیس یک شوخی جدید رو کنم و الان هم خوشحالم که هواداران پرسپولیس با این شوخی حال کردند!
جمعه شب گذشته و پس از بازی با ذوبآهن اصفهان، شجاع خلیلزاده یکی از فعالترین بازیکنان پرسپولیس در جشن قهرمانی بود و تب و تاب بسیاری داشت تا بتواند ابراز خوشحالی خود از قهرمانی به دست آمده را عیان سازد. او سپس با جام و مدال قهرمانی به خانه رفت تا جشن کوچکی را با خانواده اش برگزار کند! با شجاع خلیلزاده در همین ارتباط گفتوگویی انجام دادیم که در ادامه می خوانید.
باز هم قهرمان شدید و باز هم تو...
جمعه شب گذشته و پس از بازی با ذوبآهن اصفهان، شجاع خلیلزاده یکی از فعالترین بازیکنان پرسپولیس در جشن قهرمانی بود و تب و تاب بسیاری داشت تا بتواند ابراز خوشحالی خود از قهرمانی به دست آمده را عیان سازد. او سپس با جام و مدال قهرمانی به خانه رفت تا جشن کوچکی را با خانواده اش برگزار کند! با شجاع خلیلزاده در همین ارتباط گفتوگویی انجام دادیم که در ادامه می خوانید.
باز هم قهرمان شدید و باز هم تو...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.