نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

دنباله دار رازهای ماوراء

• نویسنده موضوع زهرا ادیب
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 311
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

زهرا ادیب

کاربر فعال
سطح
3

ارسالی‌ها
1,308
پسندها
10,078
امتیازها
31,873
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
سلام دوستان از این به بعد توی این تاییک در مورد متافیزیک براتون مطلب گذاشته میشه ( با ذکر منبع از احادیث و کتاب های معتبر)

آخرین ویرایش

زهرا ادیب

کاربر فعال
سطح
3

ارسالی‌ها
1,308
پسندها
10,078
امتیازها
31,873
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
معنای جن در لغت چیست؟
کلمه ی جن در اصل به معنی چیزی ست که از حس انسان پوشیده باشد. مثلا می گوییم جنه اللیل یا فلما جن علیه الیل یعنی هنگامی که پرده سیاهی شب ا و را بپوشاند و به همین جهت مجنون به کسی که عقلش پوشیده و جنین به طفلی که در رحم مادر پوشانده شده و جنت به باغی که زمینش را درختان پوشانده اند و جنان به معنی سپر که انسان را از ضربات دشمن می پوشاند آمده است .
تفسیر نمونه ص 79 ج11

آخرین ویرایش

زهرا ادیب

کاربر فعال
سطح
3

ارسالی‌ها
1,308
پسندها
10,078
امتیازها
31,873
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
اصطلاح جن :devitlish:یعنی چی؟
جن به یه مخلوق از مخلوقات خدا گفته میشه که نامرئیه و حواس ظاهری ما مثل بینایی و شنوایی و... نمی‌تونه درکش کنه!
نکته! گاهی جن یه معنی وسیع تری داره مثلا انواع موجوداتی که دیده نمی‌شن حتی یه تعداد از حیوونایی که با چشم دیده می‌شن ولی تو لونه‌هاشون مخفی هستن!
منبع: برگزیده تفسیر نمونه جلد5 صفحه 310

زهرا ادیب

کاربر فعال
سطح
3

ارسالی‌ها
1,308
پسندها
10,078
امتیازها
31,873
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع

زهرا ادیب

کاربر فعال
سطح
3

ارسالی‌ها
1,308
پسندها
10,078
امتیازها
31,873
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
تاریخچه اجنه بر روی زمین

و لقد خلقنا الانسان من صلصال من حماً مسنون و الجان خلقناه من قبل من نار المسموم) «و در حقيقت انسان را از گِلي خشك، از گِلي سياه و بدبو، آفريديم و پيش از آن، جن را از آتشي سوزان و بي دود خلق كرديم».
هر چند ما نمي تونيم، تاريخچه دقيق آفرينش جنيان رو از اين آيه شريفه به دست بیاریم، ولی صراحت كامل آيه ما رو به زمان كلّي خلقت جنيان كه قبل از خلقت انسانهاست، راهنمايي مي کنه و مفسرين قرآن هم با توجه به اين آيات، همگي زمان خلقت جنيان رو زماني قبل از آفرينش آدم ها، می دونن.

سوره حجر/ 37-36.

آخرین ویرایش
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا