- ارسالیها
- 1,626
- پسندها
- 1,758
- امتیازها
- 17,973
- مدالها
- 2
- نویسنده موضوع
همهی ما انسانها اخلاقهای سمّی و ناپسندی داریم که تنها باعث پراکنده شدن انسانهای دیگر از کنار ما میشوند. چطور است که با خودمان رو راست باشیم و اگر اخلاق سمّیای در خودمان میبینیم آن را اصلاح کنیم؟ برای شروع بیایید این اخلاقهای بد را شناسایی کنیم تا بتوانیم از آنها پرهیز کنیم.
در حوزهی کاری من (مشاورهی شغلی) در طول ماه پیش میآید که صدها نفر راجع به این قضیه با من صحبت کنند و هنگامی که پیش افراد حرفهای مینشینم متوجه میشوم که این قضیه بصورت خیلی عمومیتر و بازتر از قبل مورد بحث قرار میگیرد. در طی تجربیاتی که داشتهام، دیدهام که این رفتارهای سمّی چگونه باعث پس زدن یک شخص توسط سایرین میشود (از جمله خودم) و دیدهام که این رفتارها چه ضربههایی به روابط...
در حوزهی کاری من (مشاورهی شغلی) در طول ماه پیش میآید که صدها نفر راجع به این قضیه با من صحبت کنند و هنگامی که پیش افراد حرفهای مینشینم متوجه میشوم که این قضیه بصورت خیلی عمومیتر و بازتر از قبل مورد بحث قرار میگیرد. در طی تجربیاتی که داشتهام، دیدهام که این رفتارهای سمّی چگونه باعث پس زدن یک شخص توسط سایرین میشود (از جمله خودم) و دیدهام که این رفتارها چه ضربههایی به روابط...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.