- ارسالیها
- 5,063
- پسندها
- 70,100
- امتیازها
- 80,673
- مدالها
- 34
- نویسنده موضوع
عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی در حاشیه برنامه تیتر امشب در پاسخ به برخی سوالات پیرامون بازار پولی و مالی، اظهار کرد: بسیاری از بنده می پرسند که تا چه ساعتی در محل کارم حضور دارم، تا ساعت ۸ و نیم و ۹ شب در اداره کار می کنم در منزل هم تا پاسی از شب مشغول کار و رسیدگی به امور هستم.
وی افزود: در دو سالی که بانک مرکزی را مدیریت کردم از این جایگاه پشیمان نبوده ام اما برخی حرفا من را ناراحت کرده است.
همتی گفت: قیمت واقعی ارز چیزی که هم اکنون در بازار مشاهده می کنید، نیست و اگر تعیین شود حتما حدودی آن را می گویم.
رئیس کل بانک مرکزی در پاسخ به این سوال که آیا از قیمت اقلام اساسی باخبرید؟ بیان کرد: بالاخره به صورت هفتگی لیست قیمت ها را به رئیس جمهور اعلام می کنیم در جریان افزایش قیمت ها...
وی افزود: در دو سالی که بانک مرکزی را مدیریت کردم از این جایگاه پشیمان نبوده ام اما برخی حرفا من را ناراحت کرده است.
همتی گفت: قیمت واقعی ارز چیزی که هم اکنون در بازار مشاهده می کنید، نیست و اگر تعیین شود حتما حدودی آن را می گویم.
رئیس کل بانک مرکزی در پاسخ به این سوال که آیا از قیمت اقلام اساسی باخبرید؟ بیان کرد: بالاخره به صورت هفتگی لیست قیمت ها را به رئیس جمهور اعلام می کنیم در جریان افزایش قیمت ها...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.