- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
باشگاه خبرنگاران/ زردچوبه نام ادویهای گیاهی که متعلق به زنجبیل بوده و با نام علمی کورکاما شناخته میشود، طبعی گرم و خشک دارد.
زرد چوبه در علم طب سنتی خواص و مضرات زیادی دارد که در آشپزی هم مورد استفاده قرار میگیرد و به انوع غذاها رنگ و بویی خاص میبخشد. آنتی اکسیدانهای موجود در زردچوبه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان، کاهش التهاب معده، جلوگیری از بیماریهای آسیب زا به سیستم عصبی و ... مفید هستند.
مضرات بیش از حد مصرف زردچوبه
استفاده بیش از حد از زردچوبه میتواند باعث ایجاد حالت تهوع، خون ریزی زیاد، فشار خون پایین، مشکلات معده، مشکلات بارداری، سردرد، کمبود آهن، ناباروری، دیابت و خون ریزیهای خطر ناک شود که گزینه آخر مهمترین عوارض مصرف زیاد زردچوبه است.
جالب است بدانید که حدود...
زرد چوبه در علم طب سنتی خواص و مضرات زیادی دارد که در آشپزی هم مورد استفاده قرار میگیرد و به انوع غذاها رنگ و بویی خاص میبخشد. آنتی اکسیدانهای موجود در زردچوبه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان، کاهش التهاب معده، جلوگیری از بیماریهای آسیب زا به سیستم عصبی و ... مفید هستند.
مضرات بیش از حد مصرف زردچوبه
استفاده بیش از حد از زردچوبه میتواند باعث ایجاد حالت تهوع، خون ریزی زیاد، فشار خون پایین، مشکلات معده، مشکلات بارداری، سردرد، کمبود آهن، ناباروری، دیابت و خون ریزیهای خطر ناک شود که گزینه آخر مهمترین عوارض مصرف زیاد زردچوبه است.
جالب است بدانید که حدود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.