متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

تغذیه تغذیه کودکانه"ده توصيه بهداشت غذاي كودك"

  • نویسنده موضوع (فاطمه1381)
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 10
  • بازدیدها 286
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

(فاطمه1381)

مدیر بازنشسته
سطح
4
 
ارسالی‌ها
2,965
پسندها
3,118
امتیازها
28,773
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
  • #1
رعایت اصول بهداشتی برای تهیه غذای کودک به حفظ سلامت او کمک می کند . رعایت این نکات مانع از ورود میکرب ها و مواد آلوده کننده به غذای کودک شده و از ابتلا او به بیماری هایی مانند اسهال جلوگیری می کند.با به کار گرفتن این توصیه ها غذای سالمی از نظر بهداشتی برای کودک خود تهیه کنید
 

(فاطمه1381)

مدیر بازنشسته
سطح
4
 
ارسالی‌ها
2,965
پسندها
3,118
امتیازها
28,773
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
  • #2
قبل و بعد از تهيه غذا دستها را بشوئيد.

قبل از آماده كردن غذا و بعد از پايان كار دستها را با آب و صابون بشوييد و هر بار كه كهنه كودك را عوض مي كنيد و يا به دستشويي (توالت) مي رويد حتما" دستها را با آب و صابون بشوييد، اگر دستها زخمي است قبل از تهيه غذا محل زخم را ببنديد.
 

(فاطمه1381)

مدیر بازنشسته
سطح
4
 
ارسالی‌ها
2,965
پسندها
3,118
امتیازها
28,773
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
  • #3
غذاها را خوب بپزيد.

حرارت موجب از بين رفتن ميكروبهاي بيماريزا مي شود و آلودگي احتمالي غذا در اثر پخت از بين مي رود.
 

(فاطمه1381)

مدیر بازنشسته
سطح
4
 
ارسالی‌ها
2,965
پسندها
3,118
امتیازها
28,773
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
  • #4
غذاي كودك را تازه تهيه كنيد.

بهتر است غذاي كودك براي هر وعده تازه تهيه شود و فاصله بين وقتي كه غذاي كودك پخته مي شود تا زماني كه به كودك غذا داده مي شود طولاني نباشد چون در فاصله اي كه غذا سرد مي شود احتمال دارد ميكروبها در غذا تكثير كنند.
 

(فاطمه1381)

مدیر بازنشسته
سطح
4
 
ارسالی‌ها
2,965
پسندها
3,118
امتیازها
28,773
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
  • #5
غذاهاي پخته را بطور صحيح نگه داري كنيد.

غذاهاي باقيمانده را سريعا" خنك كنيد و در ظرف در بسته در داخل يخچال نگهداري كنيد.
نگهداري غذا در دماي اتاق باعث فساد غذا مي شود.
 

(فاطمه1381)

مدیر بازنشسته
سطح
4
 
ارسالی‌ها
2,965
پسندها
3,118
امتیازها
28,773
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
  • #6
غذاهاي باقيمانده را قبل از مصرف حرارت دهيد.

غذاهاي اضافي را قبل از مصرف مجدد، حرارت دهيد بطوري كه تمام قسمتهاي غذا داغ شود، در اين صورت آلودگي احتمالي و ميكروبها از بين مي رود، پس از يكبار حرارت دادن غذاي اضافي، باقيمانده آن را دور بريزيد.
 

(فاطمه1381)

مدیر بازنشسته
سطح
4
 
ارسالی‌ها
2,965
پسندها
3,118
امتیازها
28,773
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
  • #7
غذاهاي خام و پخته را مجزا نگهداريد.

غذاهاي خام و پخته را هم در آشپزخانه و هم در يخچال جدا از هم نگهداري كنيد چون احتمال دارد آلودگي از غذاهاي خام به غذاهاي پخته منتقل شود. اگر مي خواهيد غذاهاي پخته مثل مرغ پخته و يا انواع سبزي را كه خام مصرف مي كنيد خرد كنيد حتما"‌روي تخته يا ظرف جداگانه اي اين كار را انجام دهيد.
 

(فاطمه1381)

مدیر بازنشسته
سطح
4
 
ارسالی‌ها
2,965
پسندها
3,118
امتیازها
28,773
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
  • #8
محل تهيه و پخت غذا را تميز نگهداريد.

لوازمي را كه براي تهيه و طبخ غذا بكار مي بريد كاملا" بشوئيد. پارچه هاي مخصوص تميز كردن آشپزخانه را مرتب بشوئيد و در آفتاب پهن كنيد.
 

(فاطمه1381)

مدیر بازنشسته
سطح
4
 
ارسالی‌ها
2,965
پسندها
3,118
امتیازها
28,773
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
  • #9
غذاها را از دسترس حشرات و جواندگان دور نگهداريد.

غذاها را در ظرف درب دار و دور از دسترس حيوانات و حشرات نگهداري كنيد چون حيوانات حامل ميكروبهاي بيماريزا هستند.
 

(فاطمه1381)

مدیر بازنشسته
سطح
4
 
ارسالی‌ها
2,965
پسندها
3,118
امتیازها
28,773
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
  • #10
آب پاكيزه مصرف كنيد.

براي نوشيدن و تهيه غذا، آب پاكيزه مصرف كنيد. كودكان نسبت به آلودگي آب حساس و آسيب پذير هستند آب مصرفي كودكان زير يكسال را حتما" بجوشانيد.
 
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا