- ارسالیها
- 1,266
- پسندها
- 19,089
- امتیازها
- 42,073
- مدالها
- 27
- نویسنده موضوع
فریدا کالو «Frida Kahlo» نقاش مکزیکی و یکی از زنان نامدار تاریخ هنر معاصر است که بیشتر به خاطر خودنگارههای هنرمندانه اش، مشهور میباشد. واقعا سخت است که نقاشیهای فریدا را با نقاشیهای دیگر نقاشان مشهور جهان مقایسه کنیم
فریدا کالو: شمایل آراستگی رنج زیستن
فریدا کالو «Frida Kahlo» نقاش مکزیکی و یکی از زنان نامدار تاریخ هنر معاصر است که بیشتر به خاطر خودنگارههای هنرمندانه اش، مشهور میباشد. واقعا سخت است که نقاشیهای فریدا را با نقاشیهای دیگر نقاشان مشهور جهان مقایسه کنیم. بسیاری از آثار او سلف پرترههایی ست در مورد آنها گفته: «اکثر نقاشیهای من تصویری از خودم است، زیرا که من بیشتر مواقع تنها بودم و خودم را بیش از هر کس و هر چیز دیگری میشناختم.» البته تنها...
فریدا کالو: شمایل آراستگی رنج زیستن
فریدا کالو «Frida Kahlo» نقاش مکزیکی و یکی از زنان نامدار تاریخ هنر معاصر است که بیشتر به خاطر خودنگارههای هنرمندانه اش، مشهور میباشد. واقعا سخت است که نقاشیهای فریدا را با نقاشیهای دیگر نقاشان مشهور جهان مقایسه کنیم. بسیاری از آثار او سلف پرترههایی ست در مورد آنها گفته: «اکثر نقاشیهای من تصویری از خودم است، زیرا که من بیشتر مواقع تنها بودم و خودم را بیش از هر کس و هر چیز دیگری میشناختم.» البته تنها...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.