- ارسالیها
- 1,626
- پسندها
- 1,758
- امتیازها
- 17,973
- مدالها
- 2
- نویسنده موضوع
- #1
ر اساس تحقیقات برخی سبزیجات خواص ضدسرطانی بالایی دارند که متخصصان مصرف آن را توصیه می کنند.
رنگهای قرمز تیره در برخی گیاهان وجود دارد که حاوی مواد مغذی طبیعی با منشا گیاهی به نام آنتیاکسیدانها، ویتامینها و مواد معدنی هستند و از ابتلا به سرطان، بیماریهای مزمن و تقویت سیستمایمنی بدن جلوگیری می کنند.
سبزیجات قرمز رنگ سرشار از لیکوپن و آنتوسیانین هستند، لیکوپن آنتیاکسیدانی است که در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی موثر است همچنین در حافظت از چشمها، مبارزه با عفونت و آسیبهای ناشی از دود نقش دارد، آنتوسیانین نیز در حافظت از کبد، بهبود بینایی، کاهش فشار خون و التهاب مفید است و سبزیجات...
رنگهای قرمز تیره در برخی گیاهان وجود دارد که حاوی مواد مغذی طبیعی با منشا گیاهی به نام آنتیاکسیدانها، ویتامینها و مواد معدنی هستند و از ابتلا به سرطان، بیماریهای مزمن و تقویت سیستمایمنی بدن جلوگیری می کنند.
سبزیجات قرمز رنگ سرشار از لیکوپن و آنتوسیانین هستند، لیکوپن آنتیاکسیدانی است که در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی موثر است همچنین در حافظت از چشمها، مبارزه با عفونت و آسیبهای ناشی از دود نقش دارد، آنتوسیانین نیز در حافظت از کبد، بهبود بینایی، کاهش فشار خون و التهاب مفید است و سبزیجات...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.