قدرت عقل انسان را از سایر موجودات متمایز می کند، اما خداوند به حیوانات دیگر نیز توانایی های دیگری بخشیده است؛ توانایی هایی که زندگی را برای آن ها آسان می کند و امکان سازگاری حیوانات را با محیط و فضای زیستی فراهم می نماید.
مرغ چنگ نر می تواند ۲۰ نوع زبان پرندگان دیگر را بیاموزد و اصواتی همچون مته سنگ سوراخ کن و شیپور هشدار را تقلید کند تا بدین وسیله توجه پرنده ماده را به خود جلب کند.
خز سیاه اطراف چشمان دم عصایی (میرکت) نور خورشید را به خود جذب می کند و این امکان را به میرکت ها می دهد تا بتوانند به راحتی به افق خیره شوند و از نبودن شکارچیان در اطراف خود مطمئن شوند. مصریان باستان این شکل و ترکیب را برای طراحی آرایش خود و کشیدن خط چشم های ضخیم و سیاه استفاده می کردند.
زالوها مغز ندارند، به جای آن ۳۲ گانگلیون و طناب عصبی دارند که برای زالوها کارکردی همچون مغز دارد.
کلاغ
کلاغ ها نرم افزارهای تشخیص چهره های پیچیده را در مغز خود دارند، این بدان معناست که کلاغ ها همیشه چهره انسان هایی را که آن ها را در گذشته تهدید کرده اند به یاد دارند. کلاغ ها حیوانات فوق العاده باهوشی هستند و قادر به انجام کارهای پیچیده ای هستند که حتی پستانداران هم قادر به انجام آن نیستند.
موش خاردار اگر در چنگال حیوان درنده ای گرفتار شود، می تواند با جا گذاشتن بخشی از بدن خود در زیر چنگال حیوان مورد نظر خود را نجات دهد این بافت ها پس از مدتی دوباره رشد می کنند و بازآفرینی می شوند. برخی دانشمندان ادعا می کنند که همه پستانداران بالقوه چنین نیرویی را دارند، اما این قدرت فقط در موش خاردار به فعلیت رسیده و ظاهر شده است.
خرس گریزلی
خرس ها ردیاب های فوق العاده قوی هستند، آنها می توانند بوی اشیا و حیوانات را از فاصله ۳۰ کیلومتری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
پروانه ها می توانند با پاهای خود و بدون خوردن مزه ها را بچشند.
چتر دریایی قرمز
اگر چتر دریایی آسیب ببیند می تواند خود را به کف اقیانوس برساند و خود را از درون بازسازی کند، دوباره جوان شود و سلول های خود را احیا کند. دانشمندان دیده اند که چتر دریایی تا دوازده بار قادر است آسیب های خود را بازسازی کند.
راکون ها دست های کوچک و چست و چابکی دارند، به طوری که اگر از جیب شما چیزی بردارند هرگز متوجه نخواهید شد.
صاریغ
صاریغ یا ساریگ می تواند افعی ها را بخورد، زیرا بدن این موجودات حاوی یک نوع آمینه اسید به نام پپتید ( peptide ) است که زهر افعی را خنثی می کند. صاریغ ها با خوردن سم نمی میرند.
دلفین
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.