- ارسالیها
- 1,626
- پسندها
- 1,758
- امتیازها
- 17,973
- مدالها
- 2
- نویسنده موضوع
- #1
عسل در قرن شانزدهم میلادی پیش از آنکه شکر در دسترس همگان باشد، بهعنوان مادهای شیرینکننده استفاده میشد. تولید عسل در یونان باستان و سیسیل رونق بسیاری داشت، بطوریکه که حیواناتی مانند خرسها نیز به کندوهای زنبور عسل هجوم میآوردند و خطر نیش زنبورها را به قیمت به دست آوردن پاداشی شیرین تحمل میکردند.
عسل مادهی غذایی فوقالعادهای با روند ساخت و تولید بسیار جالب است. این ماده ترکیبی از شکر، آنزیمها، مواد معدنی، ویتامینها و آمینو اسیدهاست که با سایر شیرینکنندهها بسیار متفاوت است و با وجود فروکتوز بالا، اگر در حد اعتدال مصرف شود، خواص بسیاری برای سلامتی دارد. پیش از آنکه به بیان خواص عسلبپردازیم، کمی در مورد نحوهی تولید آن خواهیم گفت
عسل چگونه تولید میشود (شگفتانگیز!)...
عسل مادهی غذایی فوقالعادهای با روند ساخت و تولید بسیار جالب است. این ماده ترکیبی از شکر، آنزیمها، مواد معدنی، ویتامینها و آمینو اسیدهاست که با سایر شیرینکنندهها بسیار متفاوت است و با وجود فروکتوز بالا، اگر در حد اعتدال مصرف شود، خواص بسیاری برای سلامتی دارد. پیش از آنکه به بیان خواص عسلبپردازیم، کمی در مورد نحوهی تولید آن خواهیم گفت
عسل چگونه تولید میشود (شگفتانگیز!)...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.